offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΟ

Αργεντινή – Ελλάδα 2-21: Στο ρελαντί η γαλανόλευκη έκανε το 2X2, θέλει νίκη με Ιταλία για την πρώτη θέση

Κοινοποίηση

Η Εθνική πόλο γυναικών συνέτριψε με 21-2 την Αργεντινή και έκανε το 2X2 στον όμιλό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα, αλλά θέλει νίκη με την Ιταλία για την πρώτη θέση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Εθνική πόλο γυναικών συνέτριψε την Αργεντινή με 21-2 και έκανε το 2X2 στον όμιλό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπερκάλυψε την διαφορά τερμάτων που ήθελε και χρειάζεται νίκη με την Ιταλία για να μπορέσει να καταλάβει την πρώτη θέση.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου δεν συνάντησαν το παραμικρό πρόβλημα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Η γαλανόλευκη άρχισε να σκοράρει κατά ριπάς και προηγήθηκε με 3-0 πολύ νωρίς και ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 6-1. Μάλιστα, η αλμπιτσελέστε σκόραρε στο πρώτο σουτ που επιχείρησε σε κόντρα επίθεση στο φινάλε του οκταλέπτου.

Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, η Εθνική άργησε να πάρει μπρος, αλλά όταν το έκανε, πέτυχε πέντε γκολ, τα τρία με την Βασιλική Πλευρίτου, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με προβάδισμα 11-1. Τα κορίτσια ζητούσαν +27 και έμοιαζε απλησίαστο.

Το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου βρήκε την Εθνική μπροστά με 17-2, για να περάσει η μισή τέταρτη περίοδος χωρίς να αλλάξει το σκορ. Στα εναπομείναντα λεπτά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σκόραρε άλλες τέσσερις φορές και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο αγώνας με 21-2.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ιταλία νίκησε με 24-2 τη Νότια Αφρική. Την Πέμπτη (20/7, 04.30 ώρα Ελλάδας) θα κριθεί η πρωτιά και η απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 0-5, 1-6, 0-4

Αργεντινή: Στεγκμάγερ, Καστελάνι, Λέοναρντ, Χάτσερ 1, Ιάνι, Μ. Μπατσιγκαλούπο, Ολιέλ, Κόμπα, Ρίλεϊ, Ανιεσίνα, Α. Μπατσιγκαλούπο 1, Κάντα, Βιντεμπεριγκαϊν.

Ελλάδα: Διαμαντοπούλου, Φουντωτού 2, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Νίνου 1, Τριχά 3, Σιούτη 1, Β. Πλευρίτου 4, Γιαννοπούλου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου.

Η βαθμολογία:

Ιταλία 4 (51-3)
Ελλάδα 4 (45-4)
Αργεντινή 0 (3-48)
Νότια Αφρική 0 (4-48)

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ρονάλντο: Ιστορικό ρεκόρ, φτάνει τις 200 συμμετοχές με την Πορτογαλία στο ματς με την Ισλανδία

Αποκλεισμός στον 1ο γύρο για τον Γκιώνη στο WTT Feeder του Μάντσεστερ

Αθλητικές μεταδόσεις: Η ΑΕΚ περιμένει το Περιστέρι bwin, ώρα Game 2 στην EuroLeague