offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί: Ο Εμπαπέ επιμένει να θέλει να φύγει το καλοκαίρι του 2024

Κοινοποίηση

Το συμβόλαιό του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με τον 24χρονο Γάλλο σούπερ σταρ να επιμένει να θέλει να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους. Αναλύει την κατάσταση η Ρεάλ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το σίριαλ ανάμεσα στον Εμπαπέ και την Παρί ολοκληρώθηκε προσωρινά, με την παραμονή του Γάλλου σούπερ σταρ στο Παρίσι. Ωστόσο, η ιστορία αυτή δεν φαίνεται να έχει τελειώσει.

Το συμβόλαιό του Εμπαπέ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως από τον Ιανουάριο έχει δικαίωμα να υπογράψει προ-σύμφωνο όπου θέλει. Σύμφωνα με την Marca τίποτα δεν έχει αλλάξει στην στάση του.

Ο Εμπαπέ επιθυμεί να φύγει από την Παρί το 2024. Μάλιστα, τίποτα δεν πήγε, όπως το φανταζόταν, όταν υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο τον Μάιο του 2022. Έτσι, είναι έτοιμος για την επόμενή του κίνηση.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Ρεάλ δεν είναι άγνωστο. Ωστόσο, οι μερένγκες αναλύουν όλα τα δεδομένα, γνωρίζοντας πως σημεία αναφορά στην ομάδα είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ και ο Βινίσιους.

Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η βασίλισσα τους επόμενους μήνες θα εξετάσει όλα τα δεδομένα και αν λάβει δράση θα το κάνει μετά την 1η Ιανουαρίου. Την ίδια ώρα η Παρί θα προσπαθήσει να πείσει τον ποδοσφαιριστή της για την παραμονή του.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Final Four 2023, Γουόκαπ: “Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τα σουτ, εμείς τα χάσαμε”

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το απόγευμα στην Αθήνα ο Ορτέγκα για τους ερυθρόλευκους

Τσιτσιπάς: Τι πρέπει να κάνει στο Paris Masters για να προκριθεί στο ATP Finals