offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόεδρος La Liga: “Περίπλοκη η μεταγραφή του Μέσι, η Μπαρτσελόνα δεν είναι σαν την Παρί”

Κοινοποίηση

Η Μπαρτσελόνα ονειρεύεται την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι. Η Mundo Deportivo έχει γράψει πως το επόμενο διάστημα οι Καταλανοί θα παρουσιάσουν την πρότασή τους στον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ έχουν αναφερθεί πολλοί τρόποι, ώστε οι μπλαουγκράνα να αντέξουν οικονομικά μία τέτοια κίνηση.

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, επιμένει στην άποψή του. Ποια είναι αυτή; Η ενδεχόμενη μεταγραφή του Μέσι είναι μία αρκετά δύσκολη περίπτωση, καθώς πολλές μεταβλητές χρειάζονται να είναι ευνοϊκές. Η κυριότερη είναι η μείωση των μισθών και η ελάφρυνση στο παρόν ρόστερ.

“Βλέπω περίπλοκη τη μεταγραφή του Μέσι. Υπάρχει χρόνος, αλλά θα πρέπει να φύγουν παίκτες και να μειωθεί η μισθοδοσία της ομάδας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, ώστε να τον εγγράψουν. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε ακόμη τι μισθό θα έχει, υπάρχουν πολλές μεταβλητές.

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι σαν την Παρί, όπου έχει τα χρήματα, ώστε να μπορεί να αντέξει μία μεγάλη μισθοδοσία. Πρέπει να μειώσει τους μισθούς, ώστε να πάρει ποδοσφαιριστές. Είναι σαν το μετρό. Πρέπει να αφήσεις τον κόσμο να βγει, για να μπουν καινούργιοι” δήλωσε συγκεκριμένα.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Τσιτσιπάς για Madrid Open: “Είμαι ένας από τους υποψήφιους για τον τίτλο”

Παγκόσμιο Στίβου: Ο Καραλής εκτός τελικού στο επί κοντώ χωρίς επιτυχημένο άλμα

Προτροπή της ΑΕΚ στον κόσμο της: “Μείνετε μακριά από το Πανθεσσαλικό στον τελικό Κυπέλλου, προστατέψτε την ομάδα”