offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Με απευθείας μετάδοση στο ίντερνετ αύριο οι καθοριστικοί αγώνες του 2ου γκρουπ στη Β’ Εθνική Λοιπής Χώρας

Κοινοποίηση

Αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων σε τοπικό επίπεδο περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 17 και 18/02 το πρόγραμμα της ΕΦΟΕπΑ. Από τη Β’ Εθνική ανά περιοχή μέχρι και την τελευταία κατηγορία, τη Γ’ ανδρών Αττικής. Σε κάποια πρωταθλήματα τα ματς έχουν καθοριστικό χαρακτήρα, μάλιστα σε μία περίπτωση από αυτές θα υπάρξει για πρώτη φορά απευθείας κάλυψη στο ίντερνετ! Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου θα συναντηθούν για τον 2ο γύρο οι τρεις ομάδες του 2ου γκρουπ της Β’ Εθνικής ανδρών Λοιπής χώρας. Από τις 10 αρχίζουν οι αγώνες, συνολικά θα γίνουν τρεις και θα τους μεταδώσει το κανάλι gre78 στο youtube, το οποίο από την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας του με την ομοσπονδία, τον περασμένο Δεκέμβριο, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για όλους τους αγώνες. Το λινκ του live streaming είναι 2023-24 Β’ Εθνική Ανδρών Live Streaming, 17/02/2024, 10:00πμ.

Σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα της ομοσπονδίας, ολοκλήρωση των δύο γύρων θα έχουμε επίσης αυτό το διήμερο στη Β’ Εθνική Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου ανδρών, στους δύο ομίλους της Β’ Εθνικής γυναικών Αττικής, του Α’ Τοπικού ανδρών Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου, του Γ’ Τοπικού ανδρών Αττικής, όπως και στο γκρουπ της Χίου στη Β’ Εθνική Λοιπής χώρας ανδρών. Τα αποτελέσματα θ’ αναρτηθούν στο προσεχές διάστημα στον ιστότοπο των αγώνων της ΕΦΟΕπΑ (https://app.ttscore.io/customer/24).

Στο ΣΕΦ θ’ αγωνιστούν αύριο 17/02 ο ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης, που προηγείται με 4 βαθμούς ύστερα από τον 1ο γύρο, που είχε γίνει επίσης στην Αθήνα, ο ΑΟΕΑ Κω, που ακολουθεί με 3 βαθμούς και ο ΑΟ Ποσειδώνας Τήνου, ο οποίος είναι 3ος με 2 βαθμούς. Μετά από το τέλος των δύο γκρουπ η νικήτρια ομάδα της Λοιπής Νησιωτικής Χώρας (που θα πάει και στα μπαράζ ανόδου της Α2) θα προκύψει από τα προ-μπαράζ με τη Χίο.

Η σειρά των αγώνων στο ΣΕΦ, που θα έχουν και την ιντερνετική κάλυψη, είναι:   

ΑΟ Ποσειδώνας Τήνου – ΑΟΕΑ Κω στις 10:00

ΑΟΕΑ Κω – ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης στις 12:30

ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης-ΑΟ Ποσειδώνας Τήνου στις 15:00

Στο 1ο γκρουπ, το οποίο τελειώνει επίσης αύριο, προηγείται ο Φάρος Βαρβασίου Χίου με 9 βαθμούς και έπονται ο ΟΕΑ Χίου και ο Ωρίων ΑΠΟ Χίου με 8.

Να δούμε τις πρώτες ομάδες και στα πρωταθλήματα, όπου επίσης θα κλείσουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι δύο γύροι:

Στη Β’ Εθνική Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου ανδρών και ύστερα από 12 αγωνιστικές προηγείται αήττητος ο ΑΟ Ξυλοκάστρου με 24 βαθμούς. Δεύτερος είναι ο ΑΣΕΑ Κεφαλονιά & Ιθάκη με 22 βαθμούς, 3ος ο Ποσειδών Λουτρακίου με 21 και 4η η Παγώνα Πάτρας με 18. Ακολουθούν πλέι οφ 1-4 και 5-8. Να σημειωθεί ότι στο πολύ δυνατό φετινό πρωτάθλημα καταγράφηκε στις 07/01 και τον αγώνα Ξυλόκαστρο-Ποσειδών Λουτρακίου, το πρωτοφανές σκηνικό της παρουσίας τριών ξένων! Δύο Σουηδών από τη μία πλευρά και ενός Ισραηλινού από την άλλη (σκορ 4-2).

Στη Β’ Εθνική γυναικών Αττικής τελειώνουν οι δύο όμιλοι. Στον 1ο ο ΑΟ Ηράκλειο και ο ΓΑΣ Χολαργού έχουν από 11 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές και πίσω τους είναι ο ΑΟ Καρέα με 10. Στον 2ο όμιλο είναι στην κορυφή μετά από 8 ματς ο ΓΑΣ Ελευσίς-Δήμητρα 1972 με 15 βαθμούς. Στη 2η θέση είναι ο ΠΟΚ Έσπερος με 14 και στην 3η το Ρουφ 80 με 13 βαθμούς.

Στο πρωτάθλημα του Α’ Τοπικού ανδρών Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου υπάρχουν επίσης δύο όμιλοι. Στον 1ο έχει το προβάδισμα χωρίς ήττα σε 6 αγώνες ο Ίκαρος Καστριτσίου. Έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς. Δεύτερος είναι ο Φαέθων με 11 και 3ος ο Διογένης Πάτρας με 10 βαθμούς.

Στον 2ο όμιλο και στον ίδιο αριθμό αγωνιστικών ο ΑΟ Αχαΐας Γαλήνη και η ΑΕΚ Τρίπολης είναι μαζί στην κορυφή με 11 βαθμούς. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Αναγεννησιακός Πατρών με 10.   

Με δύο ομίλους τέλος, έχει προχωρήσει και η Γ’ Τοπική κατηγορία ανδρών Αττικής. Στον 1ο προπορεύεται η ΑΕ Ποντίων Μελισσίων Αττικής με 8 βαθμούς και 2ος είναι ο ΟΦ Νέας Ιωνίας με 6. Μετά ο ΑΟ Ηράκλειο και ο Μέγας Αθανάσιος Κυψέλης ισοβαθμούν στους 5. Στον 2ο όμιλο είναι μπροστά με το απόλυτο των νικών σε 7 παιχνίδια το Ρουφ 80. Έχει 14 βαθμούς και ακολουθούν ο ΑΟ Δάφνης-Υμηττού Ευ Ζην & Άθληση με 11 και ο Τελαμών Σαλαμίνας με 10 βαθμούς.

Related posts

Η Παρί έκανε τον Νεϊμάρ το 2017 την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου ενώ είχε κάταγμα στον αστράγαλο

Στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Under 21 η Παπαδημητρίου

Ηρακλής: Δεν έχει άδεια το Καυτανζόγλειο, αναζητεί νέα έδρα ο Γηραιός