offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Εφήβων: Κόντρα στην Φινλανδία για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Eurobasket U18

Κοινοποίηση

Στη μάχη της φάσης των “16” ρίχνεται η Εθνική Εφήβων, η οποία κοντράρεται με την Φινλανδία για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Eurobasket U18 (26/7, 16:30 ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Η φάση των “16” του Eurobasket U18 διεξάγεται την Τετάρτη (26/7) και η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει την Φινλανδία για μία θέση στην οκτάδα (16:30, ΕΡΤ3).

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον όμιλο με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση που έφερε τη διασταύρωση με τους Φινλανδούς.

Αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιό της στο πρώτο νοκ άουτ, στη συνέχεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γερμανία – Σουηδία.

Υπάρχει όμως και ένα εξωαγωνιστικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετές ομάδες του τουρνουά. Συμπτώματα ίωσης έχουν εμφανιστεί σε μέλη και αθλητές ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι τόσο η Ελλάδα, όσο και η Φινλανδία.

Όσον αφορά την διεξαγωγή του αγώνα στην προγραμματισμένη ώρα είναι όλα ανοικτά και μένει να φανεί αν θα έχουμε τζάμπολ στις 16:30, ή αν θα υπάρξει αλλαγή από την FIBA.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μπαλτάκος: Ζήτησε βοήθεια και elite διαιτητές από την UEFA

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη

Η Μπάγερν ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντέβιν Μπούκερ