offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαλτάκος: Ζήτησε βοήθεια και elite διαιτητές από την UEFA

Κοινοποίηση

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στη συνάντηση που είχε στη Νυόν με τους ανθρώπους της UEFA ζήτησε elite διαιτητής για τα επόμενα παιχνίδια των playoffs και βοήθεια στα θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Τάκης Μπαλτάκος βρέθηκε στη Νυόν στη διάρκεια της Τρίτης και συγκεκριμένα στα γραφεία της UEFA όπου είχε συνάντηση με τα στελέχη της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και συζήτηση για τα θέματα που άπτονται του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στη διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψης και στη συζήτηση που είχε με τα στελέχη της UEFA για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ζήτησε τη βοήθεια τους για στην έλευση Elite διαιτητών για τα επόμενα παιχνίδια των play off της Super League.

Παράλληλα ενημέρωσε τους ανθρώπους της UEFA και για τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα (27/3) στη συνάντηση του κ. Μπένετ με τους εκπροσώπους των έξι ομάδων που μετέχουν στα playoff της Stoiximan Super League.

Ο Μπαλτάκος ο οποίος ταξίδεψε στην Νυόν μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΠΟ, Ιάκωβο Φιλιππούση, αναμένεται σήμερα να επιστρέψει στη χώρα μας και εν συνεχεία θα ενημερώσει θεσμικά τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα εντός της χώρας (ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ) για τα όσα συνέβησαν στη συνάντηση στην Ομοσπονδία.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Επέστρεψε στην κορυφή του πίνακα αξιολόγησης των μίνι παμπαίδων ο Μαρκουλάκης

Formula 1: Το “καμπανάκι” του Κρίστιαν Χόρνερ προς στον Σέρτζιο Πέρεζ

Εθνική Νέων Ανδρών: Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας