offside24.gr
Image default
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αντικαταστάτης του Μπακασέτα στην Τραμπζονσπόρ

Κοινοποίηση

Η ομάδα από την Τραπεζούντα προετοιμάζει ήδη την διάδοχή κατάσταση του μετά την αποχώρηση του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού με τον Κλάασεν να βρίκσεται στην κορυφή της λίστας.

Ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τραμπζονπόρ, καθώς αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Τα σενάρια για το επόμενο σταθμό της καριέρας του άπλετα.

Αρχικά οι Τούρκοι είχαν συνδέσει την άρνηση για ανανέωση της συνεργασίας του Έλληνα διεθνή με την ομάδα από την Τραπεζούντα με την επικείμενη επιστροφή του στην ΑΕΚ. Έπειτα δημοσιεύματα από την γείτονα χώρα έκαναν λόγο για απόρριψή πρότασης της “Ένωσης” από την πλευρά του παίκτη.

Μια ομάδα που επίσης ακούστηκε για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό είναι η “ελληνική” Κάρντιφ με τους Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Γούτα να προσπαθούν να πείσουν τον ποδοσφιαριστή, ενώ επίσης αναφέρθηκε ότι ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ αναμένεται να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Τάσο Μπακασέτα. Ωστόσο οι Τούρκοι ετοιμάζουν την διάδοχη κατάσταση αν και αυτή η προσπάθεια πέσει στο κενό και δεν επέλθει ο “γάμος” ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εαν λοιπόν δεν καρποφορήσει η προσπάθεια του Αμπντουλάχ Αβτσί ο σύλλογος από την Τραπεζούντα ετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση. Με τον μεσοεπιθετικό της ΊντερΚλάασεν να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Τούρκων για τον αντί Μπακασέτα. Ο Ολλανδός βρισκόνταν στη λίστα της ομάδας από την γείτονα χώρα το καλοκαίρι χωρίς όμως να φτάσουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.Ο άλλοτε παίκτης του Άγιαξ πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, ωστόσο δεν έχει πάρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στο Μιλάνο με την Τραμπζονσπόρ να παρακολουθεί την κατάσταση για να κάνει την κίνηση της. //ΝΚ

Related posts

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Γκιντογκάν με αστρονομική ρήτρα

Η Αλ Νασρ του Ρονάλντο απέλυσε τον Γκαρσία λόγω αντιπαράθεσης με τους παίκτες, γράφουν στη MARCA

Tελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στις 7 Απριλίου η οριστική απόφαση για ημερομηνία και γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα