offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: “Θα μείνω στην Παρί, αν και δεν υπάρχει μεγάλη αγάπη με τους οπαδούς”

Κοινοποίηση

Ο Νεϊμάρ κατέρριψε τις φήμες που τον ήθελαν να διαβαίνει την πόρτα της εξόδου της Παρί αυτό το καλοκαίρι, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πως θα είναι κάτοικος “Παρκ ντε Πρενς” και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια η παραμονή του στην Παρί είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ωστόσο ο Νεϊμάρ δεν δείχνει διατεθειμένος να ανοίξει την πόρτα της εξόδου όπως έκανε ο επιστήθιος του φίλος, Λιονέλ Μέσι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του streamer Κασιμίρο Μιγκέλ στο Twitch (Caze TV), ο 30χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως θα μείνει στους Παριζιάνους και τη νέα αγωνιστική σεζόν παρά το γεγονός πως η σχέση του με κομμάτι των οπαδών μόνο αγαστή δεν είναι.

“Θα είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τρομερές σχέσεις αγάπης με τους οπαδούς. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, με ή χωρίς αγάπη, εγώ θα βρίσκομαι εκεί.

Έχω συμβόλαιο με την Παρί και δεν έχω ενημερωθεί για κάτι άλλο από κάποιον”, τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως σκέφτεται να αποχωρήσει από την εθνική Βραζιλίας μετά από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2021 ο Νεϊμάρ είχε υπογράψει τετραετή επέκταση του συμβολαίου του με τους πρωτευουσιάνους, γεγονός που του επιτρέπει να φουσκώνει κατά 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως τον τραπεζικό λογαριασμό του.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Stoiximan AegeanBall Festival: Βεζένκοβ, Διαμαντίδης, Λεσόρ, Παπανικολάου, Παπαπέτρου & άλλα παγκόσμια αστέρια στη Σύρο

Βαλμπουενά: “Παίξαμε με την καρδιά του πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός είναι πάντα εδώ”

ΑΕΚ: Ο Πινέδα είτε θα κλείσει ένα μεγάλο ζήτημα είτε θα ανοίξει πέντε καινούργια για την Ένωση