offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τα ερωτήματα ενόψει των αγώνων με Πανσερραϊκό και Άιντραχτ

Κοινοποίηση

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ξεκινούν, μια ημέρα νωρίτερα από ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο, με τον αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξόρκισε στην προηγούμενη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, με τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο την κατάρα που την ήθελε να μην κερδίζει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να μπει με τρίποντο στη νέα σειρά αγώνων που έχει να δώσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Το ερώτημα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι πόσο θα ανοίξει και αυτή τη φορά το rotation ενόψει και του πολύ μεγάλου παιχνιδιού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που ακολουθεί στο πρόγραμμα του Δικεφάλου.

Πρώτα από όλα είναι δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου θα έχει απουσίες τις οποίες θα πρέπει να καλύψει. Στους τιμωρημένους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Τόμας Κεντζιόρα προστέθηκε και ο Ράχμαν Μπάμπα που έχει την θλάση και προσπαθεί να προλάβει τον αγώνα με τους Γερμανούς. Η απουσία του Γκανέζου φέρνει σε πρώτο πλάνο τον Ράφα Σοάρες, που θα χρειαστεί ωστόσο διαχείριση σε περίπτωση που ο Μπάμπα δεν θα είναι έτοιμος στο “τελικό” με τους Γερμανούς.

Επίσης ενδιαφέρουσα θα είναι η επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού στα χαφ. Θα διατηρήσει ξανά τα ζευγάρια Σβαμπ- Τσιγγάρα και Μειτέ – Οζντόεφ αναλλοίωτα; Και αν ναι ποιους θα χρησιμοποιήσει το Σάββατο και σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού στην Φρανκφούρτη;

Μέχρι τώρα το “ευρωπαϊκό” δίδυμο που οδήγησε τον ΠΑΟΚ από τα προκριματικά μέχρι και τους ομίλους, δεν αγωνίστηκε μόνο στο παιχνίδι με τους Γερμανούς στην Τούμπα και αυτό ως γεγονός μπορεί να είναι και ενδεικτικό των προθέσεων του προπονητή του Δικεφάλου.

Στην επίθεση με τον Αλί Σαμάτα να είναι από τους τελευταίους διεθνείς που επιστρέφουν ο Μπράντον Τόμας έχει σαφές προβάδισμα να ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ μια θέση στην τριάδα των μεσοεπιθετικών στο παιχνίδι του Σαββάτου διεκδικεί ο Τόμας Μουργκ.

Related posts

Εξέλεξε διοίκηση η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ε.Π.Ε.Α.)

Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου

Τα πρώτα στοιχεία για το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών-Νέων γυναικών