offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Πού θα δείτε τον αγώνα με τη Βοντρούσοβα στα προημιτελικά του Βερολίνου

Κοινοποίηση

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) αντιμετωπίζει το απόγευμα της Παρασκευής (23/6) την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο53) στα προημιτελικά του Βερολίνου. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8), αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Αλεξάντρα Σάσνοβιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-1), το απόγευμα της Παρασκευής (23/6) θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο53) με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Βερολίνου.

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 16:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD.

Θυμίζουμε ότι οι δύο τενίστριες συναντήθηκαν πρόσφατα, καθώς αναμετρήθηκαν στα διπλά του Βερολίνου, όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαζί με την Πέτρα Μάρτιτς ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τις Σινιάκοβα/Βοντρούσοβα.

Τον περασμένο Μάιο έπαιξαν επίσης, και και στο τουρνουά της Ρώμης, όπου ηττήθηκε με 7-5, 6-3, με την Ελληνίδα τενίστρια να προέρχεται από 2 σερί ήττες κόντρα στην προσεχή αντίπαλό της.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά -για δεύτερη σερί χρονιά- η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει είτε την Ρωσίδα lucky loser, Ελίνα Αβανεσιάν, είτε την καλή της φίλη και παρτενέρ της στα διπλά του Νότιγχαμ της περασμένης εβδομάδας, Ντόνα Βέκιτς.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό: Το τουρνουά της μιας ανάσας με τέσσερις αγώνες σε πέντε ημέρες

Μπράτσος: “Η ΑΕΚ υπερτερεί αγωνιστικά, αλλά ο τελικός ξεκινάει από το μηδέν”

Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε τον Πάρις Λι