offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα άνοιξε τα χαρτιά του για το μπάτζετ, τον Μίροτιτς και τον Γιασικεβίτσιους

Κοινοποίηση

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, μίλησε για τις αποχωρήσεις των Νίκολα Μίροτιτς – Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όπως και για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή της Ισπανίας και μεταξύ άλλων μίλησε για το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου. Ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Νίκολα Μίροτιτς – Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

“Δεν μπορούμε να διατηρήσουμε ένα μπάτζετ 40 εκατομμυρίων λόγω του Financial Fair Play. Δεν έχει να κάνει με το να αυξήσουμε τα έσοδα, πρέπει να μειώσουμε τους μισθούς.

Στην περίπτωση του Νικόλα Μίροτιτς βρεθήκαμε με ένα συμβόλαιο που δεν ήταν βιώσιμο και συζητάμε μαζί του για να ανακατευθύνουμε κάπως αυτόν τον υψηλό μισθό.

Ο Γιασικεβίτσιους είναι πολύ αγαπητός στην Μπαρτσελόνα. Προσωπικά είχε καλή σχέση μαζί του, αλλά η οντότητα είναι πάνω από τους παίκτες, τους προπονητές και οποιονδήποτε άλλο. Το συμβόλαιό του έληξε. Ήταν ίσως ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ευρώπη. Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να μπαίνει στα σχοινιά όταν διαπραγματεύεται με κάποιον. Αποφασίσαμε ότι δεν ήταν ευνοϊκό, ούτε οικονομικά, ούτε αθλητικά, να ανανεώσουμε.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον Ρότζερ Γκριμάου. Μου αρέσει να παίρνω τέτοιες αποφάσεις, να δίνω ευκαιρίες που έχουν φέρει τίτλους στην Μπαρτσελόνα. Θα έχουμε ένα μπάτζετ γύρω στα 30 εκατομμύρια, που είναι πολύ καλά. Υπάρχουν παίκτες που θέλουν να έρθουν στην EuroLeague”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μέσι: Σοκαρισμένος ο Κελαϊφί με την απόφαση του Λίο να φύγει, ο Κάμπος τού τηλεφώνησε

Σάκκαρη: Το απόγευμα της Τετάρτης αντιμετωπίζει την Κορνέ για το Nottingham open

Παρελθόν από την Γρανάδα ο Λόπεθ