offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: Σοκαρισμένος ο Κελαϊφί με την απόφαση του Λίο να φύγει, ο Κάμπος τού τηλεφώνησε

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με την Parisien, η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να φύγει χωρίς την άδεια του Κριστόφ Γκαλτιέ άφησε άφωνο τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Ο Λουίς Κάμπος ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στον Αργεντινό για να του ανακοινώσει την τιμωρία.

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία αμέσως μετά την ήττα της Παρί από τη Λοριάν χωρίς να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από τον Κριστόφ Γκαλτιέ είχε μεγάλες συνέπειες.

Κι αυτό γιατί, ο σύλλογος εξέτασε το παράπτωμα του Αργεντινού και αποφάσισε να τον τιμωρήσει με δύο εβδομάδες αποκλεισμού, ενώ ταυτόχρονα, δεν θα μπορεί να προπονείται με την πρώτη ομάδα και γι’ αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα εισπράξει μισθό.

Σύμφωνα με την Parisien, η κίνηση αυτή του Μέσι κι η απόφασή του να αγνοήσει τον προπονητή των Παριζιάνων άφησαν έκπληκτο τόσο τον ίδιο τον πρόεδρο του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, όσο και τον αθλητικό διευθυντή, Λουίς Κάμπος.

Μάλιστα, ο δεύτερος είναι εκείνος που ανέλαβε να τηλεφωνήσει την Τρίτη (2/5) στον Pulga, ώστε να του ανακοινώσει την τιμωρία που αποφάσισε να του επιβάλει η διοίκηση.

Τόσο ο Κελαϊφί, όσο κι ο Κάμπος γνώριζαν την υποχρέωση του Μέσι να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει υπογράψει με το υπουργείο Τουρισμού της αραβικής χώρας. Ωστόσο, αυτό που δεν περίμεναν ήταν να φύγει αμέσως μετά τη βαριά ήττα της ομάδας με 3-1 από τη Λοριάν.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Roland Garros: Ο Τζόκοβιτς ξεπέρασε το εμπόδιο του Φούτσοβιτς και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

Ολυμπιακός: Τέλος από το Λιμάνι ο Κολόμβος που πανηγύρισε 17 τρόπαια

Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων Ορεστιάδας: Από δύο χρυσά μετάλλια στο απλό Τουρκία και Ρουμανία στο κλείσιμο της γιορτής του αθλήματος