offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Το απόγευμα της Τετάρτης αντιμετωπίζει την Κορνέ για το Nottingham open

Κοινοποίηση

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/06, περίπου στις 17.30) η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αλιζέ Κορνέ για το δεύτερο γύρο του Nottingham Open.

Ο δεύτερος γύρος του Nottingham Open αρχίζει την Τετάρτη (14/06) με τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Αλιζέ Κορνέ να συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα.

Η αναμέτρηση είναι δεύτερη στο κεντρικό κορτ. Ο πρώτος αγώνας, ο οποίος θα είναι ανάμεσα στην Μαρία και την Γουάτσον και θα αρχίσει στις 14.00 τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδος).

Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας της Μαρίας Σάκκατη με την Αλιζέ Κορνέ αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 17.30 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORT 6.

Σάκκαρη και Κορνέ έχουν βρεθεί αντιμέτωπες άλλες τρεις φορές με την Ελληνίδα να επικρατεί σε όλες. Καμία από τις τρεις ωστόσο δεν έχει διεξαχθεί σε χορτάρινη επιφάνεια.

Η Αλιζέ Κορνέ έχει κατακτήσει έξι τίτλους στην καριέρα της, ενώ έχει φτάσει μέχρι το Νο11 της Παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο72, ενώ η Σάκκαρη είναι στο Νο8.

Η Κορνέ στους αγώνες που έχει δώσει σε χορτάρινη επιφάνεια έχει αρνητικό ρεκόρ αφού μετρά 28 νίκες και 30 ήττες, ενώ η Σάκκαρη έχει 24 νίκες και 16 ήττες.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Η Αλ Νασρ του Ρονάλντο απέλυσε τον Γκαρσία λόγω αντιπαράθεσης με τους παίκτες, γράφουν στη MARCA

Επιστροφή των διεθνών στο Κορωπί

«Ο Χρήστος μας, ένας ωραίος Έλληνας»: Εκδήλωση στη μνήμη του πρώην προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστου Χριστοδουλάτου