offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κώστας Κατσουράνης έτοιμος να εντυπωσιάσει ως προπονητής στη νέα του ομάδα

Κοινοποίηση

Ο Κώστας Κατσουράνης σήκωσε μανίκια, ανέλαβε την ομάδα του instacar και είναι έτοιμος να εντυπωσιάσει από τον πάγκο στο μεγάλο παιχνίδι με την ΜΠΑΜ FC.

Ο Κώστας Κατσουράνης ανέλαβε χρέη προπονητή, σήκωσε μανίκια κι είναι αντιμέτωπος με μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Εύκολη; Όχι, αλλά ο legend του 2004 είναι ο καταλληλότερος γι’ αυτό το εγχείρημα. Ποιο είναι αυτό;

Να καθοδηγήσει την ομάδα του instacar σε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στην ΜΠΑΜ FC, που μέσα σε μια σεζόν ανέβηκε από τον 3ο όμιλο του Γ’ τοπικού Θεσσαλονίκης. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές κι αυτό η ομάδα το ήξερε από την αρχή.

Το πρώτο βήμα λοιπόν, που έπρεπε να κάνει ήταν να ψάξει τον προπονητή εκείνον που με τις γνώσεις, τη στρατηγική και τις συμβουλές του θα την προετοιμάσει γι’ αυτό το απαιτητικό παιχνίδι.

Με γεμάτο βιογραφικό, με μεγάλη εμπειρία στα ελληνικά κι ευρωπαϊκά γήπεδα και με μία πορεία που τον έκανε να πανηγυρίσει σημαντικούς τίτλους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του Euro 2004 με την Εθνική, ο Κώστας Κατσουράνης έμοιαζε ο πιο κατάλληλος για να κάτσει στον πάγκο του instacar.

Γιατί στο πρώτο εγχείρημα της ομάδας να κατέβει στο γήπεδο χρειαζόταν ένα κορυφαίο όνομα στον πάγκο της. Η αλήθεια όμως, είναι πως ο Κώστας Κατσουράνης αρχικά ήταν διστακτικός.

Μέχρι που άκουσε βέβαια, ότι πρόκειται για την ομάδα του instacar. Τότε ήταν που έπαψαν να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Γιατί αλήθεια, ποιος δεν θέλει να προπονήσει την ομάδα που έφερε πρώτη στην Ελλάδα την 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος με ευέλικτο leasing;

Μία ομάδα που έχει αποδείξει πόσο ψηλά βάζει τον πήχη. Ήταν συνεπώς, κάτι παραπάνω από δελεαστικό να αναλάβει την ομάδα που μας έκανε να ξεχάσουμε όσα ξέραμε για το παραδοσιακό leasing και πλέον να μην χρειάζονται υπέρογκες προκαταβολές του ύψους του 20% της λιανικής τιμής του οχήματος, αλλά έχεις τη δυνατότητα να διαλέγεις όχημα και σε 2-10 μέρες να το παραλαμβάνεις, χωρίς κρυφές χρεώσεις και δεσμεύσεις.

“Από το instacar; Θα τους αναλάβω γιατί θέλω αυτοκίνητο αυτή την περίοδο. Και γενικά θέλω αυτοκίνητα για να παίζω και να αλλάζω. Είναι ευέλικτοι αυτοί”, ήταν τα λόγια του Κώστα Κατσουράνη όταν ενημερώθηκε για την πρόκληση της ομάδας του instacar.

Το απολαυστικό VIDEO που ετοίμασε το instacar αποτελεί το πρώτο μέρος από μια σειρά τεσσάρων mini movies που θα δούμε στη συνέχεια στο κανάλι του στο YouTube και θα μας βάλουν στο κλίμα για το πιο viral ποδοσφαιρικό ματς του καλοκαιριού, όπου ο Κώστας Κατσουράνης μαζί με τη νέα του ομάδα θα μας χαρίσουν φοβερές στιγμές.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Formula 1: Στα δύο δέκατα Φερστάπεν και Αλόνσο στις βραδινές δοκιμές της Σαουδικής Αραβίας

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoE 2023 με ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μικαέλ Ολίζ είναι ο στόχος εφόσον φύγει ο Μέσι