offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Ο Σλούκας ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023

Κοινοποίηση

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο MundoBasket 2023, αφού ο Κώστας Σλούκας ενημέρωσε την ΕΟΚ και τον Βαγγέλη Λιόλιο πως δεν θα ακολουθήσει την επίσημη αγαπημένη στη Μανίλα.

Τα εθνικά πρωταθλήματα τελείωσαν. Η μεταγραφική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει. Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων βρίσκεται όμως και το MundoBasket 2023. Στο οποίο η Ελλάδα θα παραταχθεί με μία πολύ σημαντική απουσία. Ο λόγος για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος στα 33 του χρόνια νιώθει το σώμα του κουρασμένο μετά από μία ιδιαίτερα απαιτητική και μακρά σεζόν, γεγονός που τον κάνει να θέλει λίγο περισσότερο χρόνο αποθεραπείας και ξεκούρασης το φετινό καλοκαίρι.

Ο πολύπειρος Έλληνας γκαρντ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ή θα ψάξει μπασκετική στέγη στο εξωτερικό από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχει ήδη ενημερώσει για την απόφασή του την ΕΟΚ και τον Βαγγέλη Λιόλιο, προκειμένου και εκείνοι με τη σειρά τους να ενημερώσουν σχετικά τον Δημήτρη Ιτούδη, για να ξέρει και εκείνος πως θα κάνει το σχεδιασμό του.

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να ανατραπούν τελικά τα δεδομένα, αφού τόσο οι άνθρωποι της ΕΟΚ, όσο και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικός και ποιοτικός παίκτης είναι ο Σλούκας, αλλά πόσο δύσκολο θα είναι να καλυφθεί το εν λόγω κενό.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν ο Σλούκας επιμείνει στην εν λόγω απόφαση, αυτό δεν θα πρέπει να κάνει κάποιον να πιστέψει πως επιθυμεί να αποσυρθεί από την Εθνική Ελλάδας.

Να θυμίσουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιορδανία, ενώ θα δώσει όλα τα παιχνίδια στη Μανίλα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Τέλος η σεζόν για Μπριχ

Τσιμίκας: “Στη Λίβερπουλ εκπροσωπώ την Ελλάδα μας, είμαι κι εγώ Scouser τώρα”

Stoiximan Super League: Σε απολογία ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Άρης για την 1η αγωνιστική των playoffs