offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος η σεζόν για Μπριχ

Κοινοποίηση

Ιδιαίτερα σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Γερμανού διαιτητή, ο οποίος το περασμένο Σάββατο (25/11), διηύθυνε την αναμέτρηση της Bundesliga, ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Στουτγκάρδη, που έληξε με νίκη 2-1 των φιλοξενούμενων.

Αυτή ήταν η 344η (!) αναμέτρηση που σφύριξε ο Φέλιξ Μπριχ στην πολυετή καριέρα του και όπως όλα δείχνουν δεν ήταν και ιδιαιτέρως… γούρικη. Λίγο μετά το 25ο λεπτό του αγώνα, ο 48χρονος ρέφερι γονάτισε σφαδάζοντας από τους πόνους στο δεξί γόνατο και όπως δήλωσε αργότερα στο “Sky”, φοβάται ότι υπέστη ρήξη χιαστού.

Μετά τις πρώτες βοήθειες, ο Γερμανός διαιτητής συνέχισε να διευθύνει την αναμέτρηση, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον 4ο διαιτητή του αγώνα, Πάτρικ Σβένγκερς.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη διάγνωση, αλλά ο Μπριχ εξέφρασε φόβους ότι πρόκειται για ρήξη χιαστού, εκτίμηση που εάν επαληθευθεί θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για αρκετούς μήνες.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 30 Οκτωβρίου 2023, ο Μπριχ σφύριξε στο ντέρμπι της Super League, που έγινε στην “Opap Arena” μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και έληξε με νίκη 2-0 της “Ένωσης”.

Related posts

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την Τουρκία, με φόντο την τετράδα στο EuroBasket U20

Άρχισαν οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες στην Κρακοβία με την Ελλάδα και σημαιοφόρο την Τζένκο να μπαίνει πρώτη στο στάδιο

MLS: Ο Γιακουμάκης σκόραρε ξανά και η Ατλάντα τον αποθέωσε αποκαλώντας τον “Χρυσό Καρφί”