offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ποτσέκο σε πρώτο πλάνο, αν ο Σκαριόλο φύγει από τη Βίρτους

Κοινοποίηση

Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport συνδέει το όνομα του Τζανμάρκο Ποτσέκο με τη Βίρτους Μπολόνια, σε περίπτωση αποχώρησης του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Το όνομα του Τζανμάρκο Ποτσέκο συνδέει με τη Βίρτους δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, σε περίπτωση που ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν συνεχίσει στην Μπολόνια.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, πέρα από το ενδιαφέρον που υπήρχε από τους Ράπτορς και τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ισπανό τεχνικό, ο Σκαριόλο και η Βίρτους έχουν εδώ και καιρό διαφορετική φιλοσοφία για το χτίσιμο της ομάδας, για αυτό και η διοίκηση του επέτρεψε να τεστάρει την αγορά και να περάσει από συνέντευξη στο Τορόντο.

Κάπως έτσι, η Βίρτους φαίνεται να έχει κυκλώσει το όνομα του Ποτσέκο, ο οποίος είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας. Προκειμένου να προχωρήσει ένα ενδεχόμενο deal, ο Ιταλός τεχνικός θα πρέπει να πάρει σχετική άδεια από τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσετ, Τζιάνι Πετρούτσι, ο οποίος δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να εργαστεί και σε κάποιον σύλλογο ο Ποτσέκο, όπως είχε γίνει γνωστό, όταν ο 50χρονος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Σε ό,τι αφορά τώρα το μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, το συγκεκριμένο δημοσίευμα, σημειώνει πως δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή των Μάρκο Μπελινέλι, Ντάνιελ Χάκετ, Αλεσάντρο Παγιόλα, όπως και η αποχώρηση των Νίκο Μάνιον, Ισμαέλ Μπακό, Ίφε Λούντμπεργκ και Κάιλ Γουίμς.

Παράλληλα, πιθανό θα πρέπει να θεωρείται το διαζύγιο με τον Τόκο Σενγκέλια, που έχει αρκετά μεγάλο συμβόλαιο, μιας και το κλαμπ θα μειώσει το μπάτζετ του τη νέα σεζόν, ενώ πιθανή είναι και η αποχώρηση του Μίλος Τεόντοσιτς, τον οποίο θέλει ο Ερυθρός Αστέρας. Αντίθετο δρομολόγιο αναμένεται να ακολουθήσει ο Όγκνιεν Ντόμπριτς, ενώ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τους Αμπάς, Κορντινιέ, Μίκι και Τζαϊτέ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Formula 1: Εκθαμβωτικός Φερστάπεν στο Σπα, στην πολ ποζίσιον ο Λεκλέρ

Masters Weightlifting Mediterranean – International Open, Athens 2023

Το ΣΕΦ μετατράπηκε σε γήπεδο βόλεϊ για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι