offside24.gr
Image default
BASKET LEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Κανονικά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, παρά το τριήμερο εθνικό πένθος

Κοινοποίηση

Δεν θα επηρεαστεί το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από το τριήμερο εθνικό πένθος, απόψε (15/6 στις 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το matchcenter του SPORT24) το τζάμπολ του τέταρτου τελικού, όπως ανακοίνωσε η Γ.Γ.Α.

Το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε για το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου, δεν θα οδηγήσει στην αναβολή του τέταρτου αγώνα της σειράς των τελικών της Basket League όπως ανακοίνωσε η Γ.Γ.Α.

Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός θα μπουν στο παρκέ του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (15/6 στις 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το matchcenter του SPORT24), με τους Πειραιώτες να θέλουν την νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους πράσινους να ψάχνουν το αποτέλεσμα για το 2-2 που θα οδηγήσει στο Game 5 της Κυριακής.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου, Θεονάς.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (15/6) το πρωί όλα τα δεδομένα έδειχναν ότι θα γίνει κανονικά το τζάμπολ και το μόνο που χρειαζόταν ήταν η διευκρίνηση από πλευράς της υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποία ήρθε με την ανακοίνωση της Γ.Γ.Α, όπου έγινε γνωστό ότι το τριήμερο πένθος σημαίνει ότι θα αναβληθούν μόνο οι εορταστικές εκδηλώσεις και όχι οι αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α:

“Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων. Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, οπότε οι προγραμματισμένες στο τριήμερο αγωνιστικές εκδηλώσεις δύνανται να διεξαχθούν, εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά. Αυτονόητη θεωρείται η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του πρόσφατου Ναυαγίου στα ανοικτά της Πύλου που έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Οι εθνικές μας ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης αναχωρούν αύριο 13/07 για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων

Τη Δευτέρα 22/01 η ετήσια γιορτή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Mε τέσσερις πρωταθλητές Ευρώπης του απλού το ντέρμπι!