offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πάει για νέο ρεκόρ πώλησης διαρκείας

Κοινοποίηση

Η τρίτη μέρα διάθεσης των διαρκείας της νέας σεζόν στην ΑΕΚ και οι ρυθμοί με τους οποίους φεύγουν αυτά δείχνουν πως η Ένωση θα κάνει νέο ρεκόρ πώλησης στην OPAP Arena.

Παρά το γεγονός πως η διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ βρίσκεται μόλις στην τρίτη μέρα της όλα δείχνουν πως η OPAP Arena θα καταγράψει νέο ρεκόρ πώλησης αναφορικά με τους φιλάθλους που θα κλείσουν μια μόνιμη θέση στο γήπεδο της Ένωσης.

Η ΑΕΚ είναι άλλωστε η μοναδική ελληνική ομάδα που δεδομένα τη νέα σεζόν θα παίξει στην Ευρώπη έως τον Δεκέβριο καθώς αν όλα πάνε καλά θα αγωνιστεί στο Champions League και αν όχι στο Conference League.

Οπότε οι φίλοι της ομάδας αυτές τις τρεις πρώτες μέρες δείχνουν την πίστη τους στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και παίρνουν το ένα διαρκείας μετά το άλλο. Και χθες ο αριθμός των ανανεώσεων ήταν αυξημένος σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα ενώ το θετικό για τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι πως παρά τη μεγάλη κίνηση οι άνθρωποι του συλλόγου ανταποκρίνονται ικανοποιητικά και δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Για το χάλκινο μετάλλιο παλεύει ο Παγκαλίδης

Europa League: Αυτές είναι οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά

Ολυμπιακός: Επαναφέρει το dress code με την Φενέρμπαχτσε και ζητάει να φορούν όλοι κόκκινα