offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μπασκόνια αποσύρει την φανέλα του Σκόλα

Κοινοποίηση

Οι Βάσκοι στην αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Euroleague κόντρα στην Παρτιζάν θα τιμήσουν τον σπουδαίο Αργεντινό σέντερ, αποσύροντας την φανέλα με το νούμερο ”4”.

Ο Παλαίμαχος ”θρύλος” της ΜπασκόνιαΛουίς Σκόλα, αποτελεί αδιαμφησβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί σε Ισπανία και Ευρώπη, καταγράφοντας σπουδαίες εμφανίσεις και σημαντικές διακρίσεις με την φανέλα των Βάσκων.

Η Μπασκόνια με σχετική ανακοίνωση γνωστοποίησε πως λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Παρτιζάν θα τιμήσει τον Σκόλα, αποσύροντας την φανέλα με την οποία πρωταγωνίστησε όλα αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στον σύλλογο.

Ο σπουδαίος σέντερ μετακόμισε το 1998 από την Αργεντινή στην Μπασκόνια (Ταού Κεράμικα), έπαιξε το πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι το 2000. Ο Σκόλα έμεινε στην ομάδα μέχρι το 2007 και μέτρησε συνολικά 447 παιχνίδια με τους Βάσκους, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2002, τρία Κύπελλα Ισπανίας (2002, 2004, 2006) και τρία Σούπερ Καπ (2005, 2006, 2007). //ΜΛ.

Related posts

Formula 1 – GP Αζερμπαϊτζάν: Οι ώρες των δοκιμών, του qualifying, του sprint race και του αγώνα της Κυριακής

Πρεμιέρα της Τόλιου στην Ισπανία και της Τσεκούρα στη Σερβία μετά από νέες συμφωνίες τους τον χειμώνα

Stoiximan Super League: Τα καυτά ντέρμπι σε “Καραϊσκάκης” και “Βικελίδης” στη μάχη κατάκτησης του τίτλου