offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

MundoBasket 2023: Με Σρούντερ, Κλέμπερ και αδέλφια Βάγκνερ η προεπιλογή της Εθνικής Γερμανίας

Κοινοποίηση

Με 18 παίκτες θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το MundoBasket 2023 η Εθνική Γερμανίας. Αναλυτικά οι κλήσεις του Γκόρντον Χέρμπερτ.

Με όλη της τα αστέρια θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το MundoBasket 2023 η Εθνική Γερμανίας. Ο Γκόρντον Χέρμπερτ κάλεσε 18 άτομα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται ακέραιη η δωδεκάδα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket 2022. Κάποια από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά των Ντένις Σρούντερ, Μαξ Κλέμπερ, Φραντζ Φάγκνερ και Μόριτζ Βάγκνερ, ενώ οι προπονήσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 31 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που κλήθηκαν: Ίσαακ Μπόνγκα, Όσκαρ Ντα Σίλβα, Νιλς Γκιφάι, Μαξ Κλέμπερ, Ντέιβιντ Κράμερ, Λεον Κράτζερ, Μαοντό Λο, Αντρέας Ομπστ, Ντένις Σρούντερ, Κρίστιαν Σενγκφέλντερ, Γιοχάνες Τίμαν, Γιοχάνες Φόγκτμαν, Φραντζ Βάγκνερ, Μόριτζ Βάγκνερ, Νικ Ουάιλερ-Μπαμπ, Γιόνας Μπότερμαν.

Να σημειώσουμε ότι η Γερμανία κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τη Φινλανδία, την Αυστραλία και την Ιαπωνία και θα αγωνιστεί σε πρώτη φάση στην Οκινάουα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Mε τέσσερις πρωταθλητές Ευρώπης του απλού το ντέρμπι!

Πίρλο: “Να επιστρέψω στην Γιουβέντους; Εάν σε καλέσει ένας κορυφαίος σύλλογος δεν λες όχι”

Γιαννακόπουλος: «Στόχος να φτιάξουμε την κορυφαία ομάδα στον ευρωπαϊκό αθλητισμό»