offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

MundoBasket 2023, Γαλλία: Χωρίς Γουεμπανιαμά οι “μπλε” σύμφωνα με την “Equipe”

Κοινοποίηση

Άσχημα νέα για την Γαλλία, αφού – σύμφωνα με την “Equipe” – ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά δεν θα ενισχύσει τους “μπλε” στο MundoBasket 2023.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της Γαλλίας στο MundoBasket 2023. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η “Equipe”, αναφέροντας ότι το Νο1 του NBA Draft 2023 αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Γάλλος χαρακτήρισε την απόφαση ως “δύσκολη, αλλά αναπόφευκτη” με τοποθέτησή του στο γνωστό γαλλικό ΜΜΕ. Δεδομένου όμως ότι ετοιμάζεται για την ρούκι χρονιά του, ήθελε να είναι απολύτως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του, προκειμένου να ετοιμαστεί κατάλληλα για τον μαραθώνιο της regular season στο NBA.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γουεμπανιαμά ενίσχυσε κανονικά την Γαλλία στα “παράθυρα” της FIBA στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, πήρε μέρος σε 4 αγώνες, έχοντας 19 πόντους, 8.3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2.8 κοψίματα μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Η απώλεια του Γουεμπανιαμά είναι τεράστια για τους Γάλλους, που ήλπιζαν ότι θα έριχναν στο παρκέ μία πεντάδα όπου ο ύψους 2.20 μέτρων φόργουορντ θα συνυπήρχε με τον ύψους 2.16 μέτρων Ρούντι Γκομπέρ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Συνελήφθη ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Χουάνγκ Ουί Τζο για ερωτικό βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του!

Έκπληξη με Μίτσελ! Αυτή είναι η νέα του ομάδα

Τεν Χαχ: “Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στη Σίτι για να τους αποτρέψουμε την κατάκτηση του τρεμπλ”