offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Εν αναμονή της μαγνητικής του Ίνγκασον

Κοινοποίηση

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με τον Άρη (30/4, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) ξεκίνησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει πλέον στη διάθεση του τους δυο Βραζιλιάνους που έχασαν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον προπονήθηκαν κανονικά χωρίς άλλες ενοχλήσεις και πλέον υπολογίζονται από τον προπονητή τους.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον που έγινε αναγκαστικά αλλαγή την Τετάρτη θα υποβληθεί σήμερα το απόγευμα σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην γάμπα.

“Ζητούμενο η αντίδραση για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου. Μετά την βαριά ήττα στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα κι έχει μία πρώτης τάξης ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (28.04) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα σε υψηλή ένταση.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, οι Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από την αναμέτρηση στην OPAP Arena έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Το Σάββατο (29.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας” αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 35 χλμ βάδην του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Η Μπάγερν ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντέβιν Μπούκερ

Ρονάλντο: “Θα συνεχίσω στη Σαουδική Αραβία, το πρωτάθλημα μπορεί να μπει στα top-5 του πλανήτη”