offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η πώληση του Μαντί Καμαρά στα χέρια του Κορδόν

Κοινοποίηση

Ήταν εμφανές εδώ και καιρό ότι ο Ρόμα δεν επρόκειτο να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό ύψους 11,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο διεθνής μέσος από τη Γουινέα έπαιξε ελάχιστα στο δεύτερο μισό της περιόδου και ήταν κυρίως στον πάγκο μετά την επιστροφή του Βαϊνάλντουμ από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η εμπειρία όμως της Serie A και, γενικά, του ποδοσφαίρου σε ένα προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρεσε στον 26χρονο χαφ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έχει διαμηνύσει στους εκπροσώπους του ότι επιθυμεί να πάρει μεταγραφή, είτε σε ιταλική ομάδα είτε σε κλαμπ από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μέσα στον μήνα αναμένονται εξελίξεις.

Παρεμπιπτόντως, ο Μαντί Καμαρά εκπροσωπείται εδώ και ένα χρόνο από ένα από τα κορυφαία γραφεία μάνατζερ παγκοσμίως (CAA base) με έδρα το Λονδίνο, το οποίο έχει προσβάσεις και παίκτες σε κορυφαίους συλλόγους της Ιταλίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Μάλιστα, ο Ίνμπομ Χουάνγκ του Ολυμπιακού εκπροσωπείται από ίδιο γραφείο, όπως και οι Ουί Τζο Χουάνγκ, Κρις Γουντ και Τζόναθαν Πάνζο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Μαντί Καμαρά λήγει σε ένα χρόνο, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι οι όποιες συζητήσεις πλέον θα αφορούν την πώληση των δικαιωμάτων του παίκτη.

Η αξία του Αφρικανού στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 11.000.000 ευρώ, οπότε και οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού θα είναι ανάλογες. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί μία τέτοια πρόταση για τον μέσο από τη Γουινέα και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι από ομάδα με βαρύ πορτοφόλι.

Η υπόθεση του Μαντί Καμαρά, όπως και των υπόλοιπων δανεικών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, περνάει πια από τα χέρια του Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος έχει τις γνώσεις, τον τρόπο και την εμπειρία να διαχειρίζεται τέτοιου είδους ζητήματα και, λογικά, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Διαφορετικά, ο Αφρικανός χαφ θα πρέπει να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους και να ξεκινήσει προπονήσεις στο Ρέντη στο τέλος του μήνα.

Related posts

Επτά Έλληνες επίλεκτοι στο ουγγρικό WTT Youth Contender  – Οριστικά το Λουτράκι στο καλεντάρι του Europe Youth Series για το 2024

Χάλαντ: “Πρώτη σεζόν, 36 γκολ, πρωτάθλημα και δύο τελικοί, όχι κακό ξεκίνημα”

Εθνική Ελλάδας: Ο Σλούκας ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023