offside24.gr
Image default
NBAΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προπονήθηκε ατομικά, αμφίβολος για το Game 4 με τους Χιτ

Κοινοποίηση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάτησε για πρώτη φορά παρκέ μετά τον τραυματισμό του στην μέση στο Game 1 με τους Χιτ και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο παραμένει αμφίβολος (και) για το Game 4 της σειράς με το Μαϊάμι (25/4, 02:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει με θηρίο στο κλουβί. Το πρώτο βήμα ωστόσο προς την επιστροφή του στα παρκέ έγινε, αφού προπονήθηκε για πρώτη φορά – έστω ατομικά – μετά τον τραυματισμό του στην μέση στο Game 1 με τους Χιτ και πλέον θεωρείται αμφίβολος για το Game 4 της σειράς (25/4, 02:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Κοινώς, οι πιθανότητες συμμετοχής του Γιάννη παραμένουν – όπως και στο Game 3, όπου τελικά δεν αγωνίστηκε – μοιρασμένες, αφού το “αμφίβολος” μεταφράζεται σε 50-50. “Θα συνεχίσουμε να τον παρακολουθούμε. Θα δούμε πώς αισθάνεται, αλλά και πώς θα ξυπνήσει αύριο” δήλωσε για το θέμα ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, ελπίζοντας ότι θα έχει τον σταρ της ομάδας στην διάθεσή του σύντομα.

Με τον Γιάννη εκτός δράσης, οι Μπακς βρίσκονται σε δύσκολη θέση στην σειρά με τους Χιτ, αφού το Μαϊάμι έχει προβάδισμα με 2-1 στη σειρά, έχοντας μάλιστα και το Game 4 στην έδρα του. Ενδεχόμενη νίκη της ομάδας του Έρικ Σπόλστρα που θα κάνει το σκορ 3-1 θα βάλει σε κατάσταση συναγερμού το Μιλγουόκι, που ελπίζει να βγάλει αντίδραση.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Τσέλσι: Ο Λουκάκου είπε “όχι” στα 45 εκατ. ευρώ ετησίως της Αλ Χιλάλ

Παγκόσμιο στίβου: Με τρεις ελληνικές συμμετοχές το πρόγραμμα της Δευτέρας

Νέο “πλήγμα” στα γκολπόστ του Βόλου, ρήξη μηνίσκου ο Παπαδόπουλος