offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ροντινέι, οι άρρωστοι Εμβιλά και Γκάρι και το δίλημμα στο κέντρο της άμυνας ενόψει ΑΕΚ

Κοινοποίηση

Πώς έχει στο μυαλό του να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Ζοζέ Ανιγκό στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή, και ποια ερωτήματα ψάχνουν απαντήσεις.

Η ανεύρεση νέου προπονητή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον Ολυμπιακό, όμως, παράλληλα οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και, μάλιστα, έχουν μπροστά τους το κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Κυριακή (23/4, 21:00 COSMOTE SPORT 1HD, LIVE στο SPORT24).

Ο Ζοζέ Ανιγκό επισημαίνει στους παίκτες τα τελευταία εικοσιτετράωρα ότι περιμένει την πειραϊκή ομάδα ένα διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό της ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στους “κιτρινόμαυρους” πριν από λίγες ημέρες στο Φάληρο (2-1), καθώς τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Η προσέγγιση του Ματίας Αλμέιδα στο ματς ήταν άλλη, αφού είχε το “μαξιλαράκι” του σκορ του πρώτου αγώνα Κυπέλλου και επιπλέον τώρα θα χρησιμοποιήσει ορισμένα διαφορετικά πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Οι πρώτες σκέψεις του Ανιγκό για την ενδεκάδα

Αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα όσο και εσωτερικές αναμένεται να έχει και ο Ολυμπιακός. Για παράδειγμα, ο Ροντινέι ξεπέρασε την ίωση και θα επιστρέψει στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Επίσης, ο Μασούρας διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα αντί του Μπιέλ ή του Βαλμπουενά. Ο Φορτούνης πιθανότατα θα αγωνιστεί ως επιτελικός χαφ και όχι στα πλάγια της επίθεσης που είχε χρησιμοποιηθεί στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ, καθώς είχε ξεκινήσει ως “δεκάρι” ο Βαλμπουενά.

Παράλληλα, ο Γάλλος τεχνικός βρίσκεται σε δίλημμα για το κέντρο της άμυνας. Ο Μπα και ο Σισέ διατηρούν το προβάδισμα, αλλά τη θέση του τελευταίου διεκδικούν ο Ντόη και ο Παπασταθόπουλος.

Όσο για τα χαφ, ο Εμβιλά ταλαιπωρείται από ίωση (γαστρεντερίτιδα), αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα είναι στο πλευρό του Χουάνγκ. Από ίωση ταλαιπωρείται και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Η ΑΕΚ είναι κοντά στην αγορά του Πινέδα από τη Θέλτα, γράφουν οι Μεξικανοί

Ο Ντελβέν Εντινγκά από πρωταθλητής Ελλάδας στον Πόρο της Γ’ Εθνικής

Η Μπάγερν θα συμμετάσχει στο 5ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος του Παναθηναϊκού