offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Τέσσερα ταλεντάκια στην Αυστρία για το τουρνουά μικρών ηλικιών του Λιντς

Κοινοποίηση

Θα έχει ελληνική συμμετοχή στις μικρότερες ηλικίες το καθιερωμένο τουρνουά νέων του Λιντς, που θα γίνει από τις 6 έως τις 10 Απριλίου 2023. Το επονομαζόμενο Raifeissen Youth Championships διεξάγεται για 22η χρονιά, περιλαμβάνει για πρώτη φορά όλες τις κατηγορίες στα πρότυπα των Youth Contender και η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση θα είναι παρούσα με 4 δυνατούς παμπαίδες στις κατηγορίες Under 11 και Under 13. Για την αυστριακή πόλη αναχωρούν αύριο Τετάρτη 05/04 ο 13χρονος Δημήτρης Γεωργαλλίδης, ο 12χρονος Απόστολος Βατσακλής, ο 11χρονος Γιώργος Κούβελας του ΣΠΑ Λυκόβρυσης-Πεύκης και ο επίσης 11χρονος Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης του Τελαμώνα Σαλαμίνας. Αρχηγός αποστολής και υπεύθυνη για την τεχνική καθοδήγηση είναι η προπονήτρια του ΣΠΑ Λυκόβρυσης–Πεύκης Λουκία Γιανναδάκη. Το Youth Upper-Austria Challenge Trophy, όπως επίσης τιτλοφορείται το φετινό τουρνουά, έχει ομαδικό και απλό για παιδιά από την κατηγορία μίνι παμπαίδων έως την εφηβική (U11, U13, U15, U17, U19), είναι αξιολογημένο για τις κατηγορίες μέχρι 13 και μέχρι 15 ετών και θα γίνει στον τεράστιο χώρο του Tips Arena.

Στις πρώτες τους ακόμα παραστάσεις από αγώνες στο εξωτερικό τα 4 ταλεντάκια θα έχουν πρώτα απ’ όλα την ευκαιρία για χρήσιμα τεστ μέσα από μεγάλο αριθμό αγώνων (για Γεωργαλλίδη και Κούβελα είναι το ξεκίνημα σε τουρνουά στο εξωτερικό). Σχηματίζουν από 1 ομάδα στις κατηγορίες Under 13 και Under 11 όπου με το σύστημα κορμπιγιόν θ’ αγωνιστούν με πλήρη διαβάθμιση και θα πάρουν μέρος και στο απλό όπου μετά τη φάση των γκρουπ υπάρχει και τουρνουά consolation για όσους αποκλειστούν πρόωρα. Όλα τα παιδιά δηλώθηκαν ως ΣΠΑ Λυκόβρυσης-Πεύκης, καθώς οι διοργανωτές δέχονται συμμετοχές κι από σωματεία των ενδιαφερόμενων χωρών ή Περιφέρειες και όχι μόνο ως εθνικές ομάδες. Η αποστολή θα μεταβεί αεροπορικώς στη Βιέννη και από εκεί με τρένο στον τελικό προορισμό της.

Ο Γεωργαλλίδης βρίσκεται στο νούμερο 4 του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης των αθλητών Κ13. Ο Βατσακλής είναι τον Απρίλιο στο νούμερο 8. Στην αντίστοιχη κατάταξη για τα αγόρια έως 11 ετών ο Αλεξανδρίδης είναι 1ος και ο Κούβελας 4ος. Στα φετινά αναπτυξιακά πρωταθλήματα οι δύο τελευταίοι είχαν από 2 χρυσά μετάλλια στους μίνι παμπαίδες, ενώ ο Γεωργαλλίδης είχε έναν τίτλο στους παμπαίδες. Επίσης, στο πρόσφατο Περιφερειακό πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων της Αττικής ο Γεωργαλλίδης είχε πάρει την 1η θέση, ο Αλεξανδρίδης τη 2η και ο Βατσακλής την 3η.

Related posts

ΠΑΟΚ: Με σχήμα ανάγκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Europa League: Η Ρόμα άντεξε στο Σαν Σεμπαστιάν, θρίαμβος για Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Λεβερκούζεν

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε τον Σέρχιο Μπουσκέτς