offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Ζινκερνάγκελ επιστρέφει απ’ τη Σταντάρ, όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Κοινοποίηση

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά το πέρας των υποχρεώσεων του με τη Σταντάρ Λιέγης, στην οποία πρωταγωνιστεί. Τα δεδομένα για το μέλλον του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ από τη Γουότφορντ για το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, μετά από δύο μήνες ο ποδοσφαιριστής αναχώρησε για το Βέλγιο, όπου δόθηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης.

Ο 28χρονος Δανός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στον Πειραιά μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την ομάδα του Βελγίου, όπου πρωταγωνιστεί. Είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες της ομάδας με εννέα γκολ και δύο ασίστ στις 25 συμμετοχές που έχει σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον, μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του. Η Σταντάρ Λιέγης, η οποία μάχεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θέλει να κρατήσει τον Ζινκερνάγκελ και την επόμενη σεζόν. Όμως, δεν φαίνεται να μπορεί να ικανοποιήσει τα “θέλω” του Ολυμπιακού για την αγορά του και έτσι θα επιδιώξει τον εκ νέου δανεισμό του από τους ερυθρόλευκους.

Η Τζένοα και ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Οι επιδόσεις του Ζινκερνάγκελ με τη φανέλα της Σταντάρ έχουν προσελκύσει και τα βλέμματα από την Ιταλία. Ο Δανός βρίσκεται στο στόχαστρο της Τζένοα. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας Μάρκο Οτολίνι και ο προπονητής Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες την περίπτωσή του.

Η Τζένοα έχει την πρόθεση να αγοράσει τον Ζινκερνάγκελ και οι Ιταλοί εκτιμούν ότι η ομάδα της Γένοβας μπορεί να πείσει τον Ολυμπιακό να παραχωρήσει τον παίκτη με ένα ποσό γύρω στα 3.000.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός στην πώληση του ποδοσφαιριστή αρκεί να βάλει στα ταμεία του ένα καλό ποσό. Επιπλέον, μην ξεχνάμε πως οι ερυθρόλευκοι θα έχουν νέο προπονητή και ενδέχεται να θέλει να κρατήσει τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, εάν “κουμπώνει” με το πλάνο του.

Αυτή την στιγμή, όλα είναι ανοιχτά. Τους επόμενους μήνες ο Ολυμπιακός θα κληθεί να λύσει αυτό το ζήτημα και να αποφασίσει εν τέλει τι μέλλει γενέσθαι με τον Δανό, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στο Βέλγιο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Εθνική Μπάσκετ: To post της ΕΟΚ με τους 39 παίκτες των προκριματικών

UEFA: Ο Τσέφεριν επανεξελέγη πρόεδρος και επιτέθηκε στη European Super League

Τσιτσιπάς: Πού και πότε θα δείτε τη συνέχεια του αγώνα με τον Μάρεϊ