offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τον τραυματία Άμραμπατ, δύσκολα με Ολυμπιακό, το παλεύει για ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση

Ο Νορντίν Άμραμπατ παραμένει εκτός με θλάση και από την επόμενη εβδομάδα θα φανεί ποια είναι η κατάστασή του. Δύσκολα με Ολυμπιακό (23/4), πιθανότατα να είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ (26/4).

Η ΑΕΚ έχασε τον Νορντίν Άμραμπατ στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί πρώτου βαθμού (θλάση) στον δεξιό τετρακέφαλό του.

Πλέον, ο Άμραμπατ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, προκειμένου να δώσει επιπλέον λύσεις στον Ματίας Αλμέιδα. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης πρόκειται να γυρίσουν στα Σπάτα την Δευτέρα του Πάσχα (17/4) και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Μαροκινό.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι πολύ δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό (23/4). Όμως είναι πιο πιθανό να είναι έτοιμος λίγες μέρες αργότερα κόντρα στον ΠΑΟΚ (26/4, 21:00).

Ο 36χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ και έχει πετύχει οκτώ γκολ.

Όσον αφορά στον Σιντιμπέ, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης κόντρα στον ΠΑΟΚ, η επιστροφή του υπολογίζεται για αργότερα, καθώς η θλάση του είναι πιο βαριά.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ο Γκιώνης και η Τόλιου στη λίστα των συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τένις Κωφών στον Δήμο Χερσονήσου: Η κλήρωση των αγώνων της διοργάνωσης

Ο Μέσι συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ για το μυθικό ποσό των 363 εκατ. ευρώ ετησίως, σύμφωνα με τους Γάλλους