offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η διαχείριση του Λουτσέσκου πριν από την τελική ευθεία

Κοινοποίηση

Όταν μετά από δυο αναβολές ο ΠΑΟΚ έδινε τον πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία στη Φθιώτιδα, ο βασικός στόχος του ήταν να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Η νίκη του με 5-1 όχι απλά τού χάρισε το προβάδισμα που επιθυμούσε. Στην πραγματικότητα ο Δικέφαλος βρίσκεται ήδη στον τελικό της διοργάνωσης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το ρόστερ του στον δεύτερο ημιτελικό (13/4, 17:00 COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24), που πλέον έχει αποκτήσει έναν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η αλήθεια είναι ότι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την Κυριακή του Θωμά μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στα playoffs και σε αυτό ο Ρουμάνος προπονητής επιθυμεί να έχει όσους περισσότερους από τους παίκτες του μπορεί διαθέσιμους.

Από αυτούς που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο σίγουρα εκτός θα είναι ο Γιασμίν Κούρτιτς, που έχει μήνες να αγωνιστεί, ο Τόμας Κεντζιόρα λόγω της θλάσης που έχει υποστεί και ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Μαροκινού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ωστόσο οι εκτιμήσεις λένε ότι και αυτός έχει υποστεί θλάση και δύσκολα θα προλάβει να επανέλθει μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στους Αουγκούστο και Σάστρε το ενδιαφέρον
Από εκεί και πέρα, οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζόαν Σάστρε έχουν μπροστά τους ένα δεκαήμερο περίπου για να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δέχθηκε ένα χτύπημα στον αγώνα με τον Βόλο και ακολουθεί ένα συντηρητικό πρόγραμμα στις προπονήσεις, ενώ ο Ισπανός εμφάνισε ένα οίδημα στον τετρακέφαλο που λογικά θα το έχει ξεπεράσει μέχρι την Κυριακή του Θωμά.

Έτσι και αλλιώς ο Λουτσέσκου δεν θα χρησιμοποιούσε κανέναν από τους δυο στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λαμία, στο οποίο λογικά θα δώσει ανάσες σε πολλούς από τους βασικούς του.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα ήταν μια ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Στέφανος Τζίμας και ο Αντρέ Ρικάρντο, ωστόσο και οι δυο ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων και δεν θα αγωνιστούν.

Ειδική μεταχείριση για Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια
Στο rotation του Ρουμάνου τεχνικού θα μπουν και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο πρώτος ήταν εκτός αποστολής από τον αγώνα με τους Βολιώτες. Ο Ντέλιας έμεινε στον πάγκο χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής, για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωτάθλημα από την ημέρα που καθιερώθηκε στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Και οι δυο δείχνουν να έχουν ανάγκη αποφόρτισης και αυτή θα τους προσφέρει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Τα τελευταία ρεπό της σεζόν
Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία ο Λουτσέσκου θα δώσει κάποιες ημέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές για να γιορτάσουν το Πάσχα. Θα τους περιμένει στη συνέχεια για να αρχίσουν προετοιμασία για το ντέρμπι με τους πράσινους που θα αποτελέσει την αρχή από το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Στις θέσεις 9-16 της κατηγορίας Under 19 η Παπαδημητρίου στο ουγγρικό Youth Contender

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Ο Απόστολος Χρήστου έχασε μία θέση λόγω ένστασης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η κατάθεση ψυχής του λαβωμένου Greek Freak δεν ήταν αρκετή για τους Μπακς