offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γουέστ Χαμ κάλεσε στον τελικό του Conference League τον οπαδό που σταμάτησε μόνος του τους χούλιγκαν της Άλκμααρ

Κοινοποίηση

Μετά την νίκη της Γουέστ Χαμ επί της Άλκμααρ με 1-0 και την πρόκριση των Άγγλων στον τελικό του Conference League προκλήθηκαν επεισόδια, μετά από επίθεση μερίδας οπαδών της Άλκμααρ στα μέλη των οικογενειών των ποδοσφαιριστών της Γουέστ Χαμ.Αρκετοί παίκτες της Γουέστ Χαμ έσπευσαν να βοηθήσουν και να προστατεύσουν τα άτομα που βρίσκονταν υπό την απειλή των οπαδών.Ο οπαδός των “σφυριών” Κρις Κνολ, γνωστός και ως “Knollsy” βρισκόταν στις εξέδρες και πάλεψε με δεκάδες χούλιγκαν της Άλκμααρ προκείμενου να τους αποτρέψει να επιτεθούν στην οικογενειακή θύρα.

Ο 58χρονος φίλος της ομάδας έγινε γνωστός για τον ηρωισμό του και το σθένος του στην διάρκεια της επίθεσης και πλέον αποκαλείται “ο άγγελος του Άλκμααρ”. Η Γουέστ Χαμ θέλησε να τον τιμήσει και για αυτόν τον λόγο του προσέφερε μία πρόσκληση για τον τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα (7/6, 22:00).

Ο Knollsy, όπως δήλωσε ο ίδιος παραλίγο να βάλει τα κλάματα στο άκουσμα της είδησης, πως θα βρεθεί στον τελικό που θα αγωνιστεί η ομάδα του, ως προσκεκλημένος. “Ήμουν στη δουλειά όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα, σχεδόν έκλαψα. Είμαι τόσο χαρούμενος”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

World Table Tennis For Health Festival: Η αγωνιστική παρουσία των Ελλήνων αθλητών

Στις 130 οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής για το Greek Para Open 2023 της Κεφαλονιάς

World Powerlifting for All: World Powerlifting Greece Nationals Open Deadlift 2023