offside24.gr
Image default
NBAΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η κατάθεση ψυχής του λαβωμένου Greek Freak δεν ήταν αρκετή για τους Μπακς

Κοινοποίηση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσφιξε τα δόντια για να αντέξει τους πόνους στη μέση, έπαιξε για 38 λεπτά στο Game 4 των Μπακς με τους Χιτ, πέτυχε triple-double με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ, 13 ασίστ, αλλά είδε την ομάδα του να χάνει από τον ασταμάτητο Τζίμι Μπάτλερ.

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη μέση στην πρεμιέρα των NBA playoffs κράτησε τον Greek Freak μακριά από τα δύο επόμενα παιχνίδια των Μπακς με τους Χιτ. Ωστόσο, ο Έλληνας σούπερ σταρ, που είναι θηρίο στο κλουβί όταν δεν μπορεί να αγωνιστεί, ειδικά όταν η ομάδα του δίνει τόσο κρίσιμους αγώνες και τον έχει απόλυτη ανάγκη, έκαναν τον Γιάννη να σφίξει τα δόντια και να δώσει το παρών στο Game 4 της σειράς με το Μαϊάμι.

Παρότι ήταν εμφανές δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Αντετοκούνμπο δεν ήταν στο 100% και είχε ακόμα πόνους, εκείνος έκανε κατάθεση ψυχής στο παρκέ μετρώντας 26 πόντους (12/21 δίποντα, 2/4 βολές), 10 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 5 λάθη σε 38 αγωνιστικά λεπτά. Ωστόσο, η προσπάθεια του δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ, που δεν είχε τρόπο να σταματήσει τον καυτό Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος πλήγωσε τα ελάφια με 56 πόντους!

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν τα Περιφερειακά ατομικά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών

Νεϊμάρ: Η Τσέλσι τον θέλει και ξεκίνησε συζητήσεις με την Παρί

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 20:15 το ντέρμπι της Basket League