offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Επίσημος χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η Ευρωκλινική Αθηνών

Κοινοποίηση

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και η Ευρωκλινική Αθηνών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους. Ο Όμιλος Ευρωκλινικής Αθηνών υπό την αρωγή του Dr Γιώργου Κελάλη, διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής, υπέγραψε χορηγική συμφωνία ενός χρόνου με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που προβλέπει την ιατρική στήριξη προς τις εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών. Πιο συγκεκριμένα το συμβόλαιο ορίζει ιατρικές, νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες αποτιμώμενες σε χρήμα και ανερχόμενες συνολικά στο ποσό των 30.000 ευρώ. Η χορηγική συνεργασία των δύο πλευρών άρχισε στη 01/04/2023 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31/03/2024.

Η Γενική Κλινική Διαγνωστικό, Θεραπευτικό, Χειρουργικό Κέντρο Ευρωκλινική Αθηνών θα παρέχει προς την ΕΦΟΕπΑ υπηρεσίες υγείας και νοσηλεία με σύσταση από την ιατρική ομάδα του ορθοπεδικού Γιώργου Κελάλη, μέχρι και σε 20 διεθνείς αθλητές/τριες άνω των 16 ετών. Ο κατάλογος των δικαιούχων μπορεί να τροποποιηθεί κατόπιν έγγραφης ειδοποίησης της ΕΦΟΕπΑ προς την Ευρωκλινική.

Τέσσερις μήνες πριν από την ολοκλήρωση του παρόντος συμβολαίου οι δύο πλευρές θα προβούν σε διαπραγματεύσεις σχετικά με τους όρους και τις συμφωνίες για την τυχόν ανανέωση του παρόντος για άλλον έναν χρόνο.

Σήμερα (08/04) το μεσημέρι, στην πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων, στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Γραμματικός», στη Σαλαμίνα, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βραβεύει την Ευρωκλινική Αθηνών. Σε μία κίνηση, που σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας, η ομοσπονδία απονέμει στην Ευρωκλινική τιμητική πλακέτα «ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη συνδρομή της στις εθνικές μας ομάδες 2023».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών. Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 15 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 10 χειρουργικές αίθουσες, συνεργασία με 450 μόνιμους γιατρούς και 1000 εξωτερικούς συνεργάτες, 619 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, απασχολώντας κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, με τον πλέον αξιόπιστο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Related posts

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 77-97: Πληγωμένα θηρία οι Πειραιώτες, ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη

Απόλαυσαν παιχνίδια και μία ακόμα δυνατή εμπειρία οι Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων της Νορβηγίας

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Κυριακής