offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Sold out η Λεωφόρος για το ντέρμπι αιωνίων λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία

Κοινοποίηση

“Καπνός” έγιναν τα εισιτήρια του ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία τους.

Κατάμεστη θα είναι η Λεωφόρος για το κρίσιμο ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (9/4) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν στις 15:00, ωστόσο δεν έμειναν για πολύ στον “αέρα”. Λίγη ώρα μετά όλες οι διαθέσιμες θέσεις στο γήπεδο των πρασίνων είχαν καλυφθεί και ένα ακόμη sold out τη φετινή σεζόν είναι γεγονός.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μεγάλη δίψα. Οι πράσινοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στους 66 πόντους, με τον Ολυμπιακό να είναι 3ος στο -3. Οπότε γίνεται αντιληπτή η σημασία του αγώνα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά. Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη”.

Παναθηναϊκός: Sold out η Λεωφόρος για το ντέρμπι αιωνίων λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία

Related posts

Χρυσό μετάλλιο και στο τσέχικο Para Table Tennis Open η Μπουρνιά

Ματσάρι: «Σπουδαία νίκη, να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος»

Το κίνητρο των Αυστριακών