offside24.gr
Image default
NBAΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτό που δεν είχε συμβεί ποτέ στο NBA, έγινε τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου σε δύο αγώνες

Κοινοποίηση

Τρεις συμπαίκτες με τουλάχιστον 30 πόντους και τουλάχιστον πέντε τρίποντα στο ίδιο ματς; Δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία του NBA. Έγινε όμως δύο φορές, σε διαφορετικούς αγώνες, τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/4).

Στην ιστορία του NBA, σύμφωνα με το statmuse.com, έχουν γίνει 129598 αγώνες κανονικών περιόδων. Μέχρι το βράδυ της 5ης Απριλίου του 2023 (ξημέρωμα 6ης Απριλίου στην Ελλάδα), η Λίγκα δεν είχε δει την επίδοση που γράφτηκε σε δύο διαφορετικά παιχνίδια, σχεδόν την ίδια ώρα. Έχουμε ακούσει κάθε πιθανό κι απίθανο milestone, έχουμε δει κάθε πιθανό κι απίθανο ρεκόρ, αλλά αυτό που καταγράφηκε στην Ιντιανάπολις και στην Νέα Ορλεάνη, δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Τρεις συμπαίκτες με +30 πόντους και +5 τρίποντα! Πόσο απίθανο ακούγεται και πόσο σπουδαίο. Το κατάφεραν τρεις παίκτες των Νιου Γιορκ Νικς στην εκτός έδρας νίκη επί των Ιντιάνα Πέισερς (Κουίκλι 39 πόντοι και 7/13 τρίποντα, Γκράιμς 36 πόντοι και 5/13 τρίποντα, Τόπιν 32 πόντοι και 5/12 τρίποντα) και άλλοι τρεις των Νιου Ορλίανς Πέλικανς στην εντός εντός έδρας νίκη επί των Μέμφις Γκρίζλις (Χέρμπερτ Τζόουνς 35 πόντοι και 5/8 τρίποντα, ΜακΚόλουμ 31 πόντοι και 6/9 τρίποντα, Μέρφι 30 πόντοι και 7/13 τρίποντα).

Συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του NBA νωρίτερα απόψε και τώρα, συνέβη και για δεύτερη! “ήταν η λεζάντα του NBA γι’ αυτή την απίθανη επίδοση, που δείχνει για ακόμα μία φορά ότι οι ικανότητες των αθλητών έχουν εκτοξευθεί σε απίθανα επίπεδα κι ο ανταγωνισμός το ίδιο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Σε πέντε περιοχές το Σαββατοκύριακο το Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

ΟΦ Ιεράπετρας – Κηφισιά 0-1: Επιστροφή στις νίκες με Ταλάλ και παραμένει στο +5

Το σήκωσε η Μάρθα στην Αμιάν