offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Φενέρμπαχτσε: Πλήγμα για τα σχέδια του Ιτούδη, παραμένει εκτός ο Γουίλμπεκιν, ζημιά και ο Μπούκερ στο γόνατο

Κοινοποίηση

Άσχημα νέα για την Φενέρμπαχτσε και τον Δημήτρη Ιτούδη, αφού – όπως έγινε γνωστό – ο Σκότι Γουίλμπεκιν θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες, ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ τραυματίστηκε στο γόνατο και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει.

Η Φενέρμπαχτσε παλεύει με νύχια και με δόντια για να μπει στα playoffs της EuroLeague, ωστόσο για το φινάλε της κανονικής περιόδου – και ίσως περισσότερο – θα συνεχίσει να στερείται των υπηρεσιών των Σκότι Γουίλμπεκιν και Ντέβιν Μπούκερ.

Όπως γνωστοποίησε ο τουρκικός σύλλογος, ο Γουίλμπεκιν υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις στο αριστερό γόνατο, οι οποίες έδειξαν ότι θα πρέπει να παραμείνει εκτός για ακόμα 2-3 εβδομάδες. Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός – με τουρκικό διαβατήριο – γκαρντ παραμένει εκτός δράσης από τις 23 Μαρτίου. Το πρόβλημα του Γουίλμπεκιν ωστόσο δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί τον Δημήτρη Ιτούδη και το χειρότερο είναι ότι ενδεχομένως να μην είναι καν το πιο σοβαρό.

Ο λόγος είναι ότι όπως ανέφερε στο πλαίσιο της ίδιας ενημέρωσης η Φενέρμπαχτσε, ο Μπούκερ τραυματίστηκε σε σύνδεσμο στο αριστερό του γόνατο και πιθανότατα θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της εβδομάδας για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες.

Με λίγα λόγια, ο Δημήτρης Ιτούδης θα χρειαστεί να διαχειριστεί δύο πολύ σημαντικές απουσίες στην προσπάθεια της Φενέρμπαχτσε να εξασφαλίσει την παρουσία της στα playoffs, ελπίζοντας – αρχικά – να τα καταφέρει και ακολούθως να τους έχει μαζί του στην postseason, χωρίς όμως και αυτό να είναι σίγουρο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ο Εργκίν Αταμάν συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα

Διεθνές Τουρνουά Γκολμπολ «Ηφαιστειάδα 2023»: Πρώτη και αήττητη η Εθνική ανδρών στην 3η θέση ο Ήφαιστος

Αλμέιδα: «Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ, ήταν πιο αποτελεσματικός»