offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο Ολυμπιακός του Ανιγκό υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, δοκιμασίες εκτός έδρας για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση

Η μάχη του τίτλου συνεχίζεται και την Τετάρτη (5/4) διεξάγεται η 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ταξίδεψε στη Μαγνησία και θα παραταχθεί στο Πανθεσσαλικό με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (2/4).

Ο Αργεντινός σταρ θα έχει στη διάθεσή του τον Φερνάντες, ο οποίος έκανε επέμβαση για να αντιμετωπίσει μια αρρυθμία στην καρδιά και λίγα 24ωρα μετά δήλωσε ετοιμοπόλεμος.

Αντίθετα, ο Μήτογλου αντιμετωπίζει μια ίωση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ επίσης εκτός είναι οι Μουκουντί και Φαν Βερτ που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών.

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με την ομάδα της Μαγνησίας την προηγούμενη αγωνιστική, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης.

Οι πράσινοι γνωρίζουν πως για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την απώλεια βαθμών στη Λεωφόρο, η νίκη απέναντι στον Άρη είναι μονόδρομος.

Ο Κώτσιρας ακολούθησε θεραπεία λόγω αιματώματος στη γάμπα κι έμεινε εκτός αποστολής, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Ξενόπουλος λόγω γαστρεντερίτιδας.

Αντιθέτως, οι Πούχατς και Τσόκαϊ προπονήθηκαν και υπολογίζονται κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας γεμάτο το οπλοστάσιό του απέναντι στους κίτρινους.

Το παιχνίδι που θα κλείσει την 3η αγωνιστική είναι η μάχη στο Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με τους ερυθρολεύκους να παρατάσσοντας με τον Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο τους, μετά τις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με την παραίτηση του Μίτσελ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

  • 18:00 Stoiximan Super League: Βόλος – ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 Stoiximan Super League: Άρης – Παναθηναϊκός / Novasports Prime
  • 21:00 Stoiximan Super League: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1 HD

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Βαριά Η Ποινή Στον Ολυμπιακό Για Το Ματς Με Τον ΠΑΟ – Έφεση Οι Ερυθρόλευκοι

Η ΑΕΚ είναι κοντά στην αγορά του Πινέδα από τη Θέλτα, γράφουν οι Μεξικανοί

Η ιταλική ομοσπονδία ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν θα στείλει ξανά διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα