offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέλο: “Η Ρεάλ είναι το σπίτι μου, θέλω να παίζω για πολλά χρόνια ακόμη”

Κοινοποίηση

Ο Μαρσέλο παραχώρησε μαζί με τον γιο του Έντσο συνέντευξη στο Athletic. Αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, την επιστροφή του στη Φλουμινένσε και το μέλλον του.

Μεγάλη συνέντευξη στο Athletic μαζί με τον γιο του Έντσο έδωσε ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σταρ και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στη Ρεάλ, στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μέσι, την επιστροφή στη Φλουμινένσε, αλλά και για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

Η συνέντευξη του Μαρσέλο:
Για τις πρώτες του μέρες στη Ρεάλ: “Ήμουν πολύ νευρικός, γιατί δεν ξέρω ακριβώς γιατί ερχόμουν. Ήρθα με έναν υπολογιστή και τίποτα περισσότερο. Μου είπαν ότι θα γνώριζα το προπονητικό κέντρο και το στάδιο και όταν κατάλαβα ότι δεν χρειαζόταν να επιστρέψω στη Βραζιλία, μού είπαν ήταν καλύτερο να υπογράψω συμβόλαιο. Ήρθα σκεπτόμενος ότι θα δω το γήπεδο και υπέγραψα το συμβόλαιο της ζωής μου. Είχα δει αυτούς τους παίκτες μόνο σε video games και στην τηλεόραση.

Για το αν θα έδινε κάποια συμβουλή στον νεαρό εαυτό του: “Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω πως δεν θα έλεγα κάτι. Όταν ήρθα εδώ υπήρχαν σπουδαίοι παίκτες. Δεν εννοώ μόνο σε όρους ποιότητας, αλλά και ως άνθρωποι. Ήξερα ότι εάν ακολουθούσα τα παραδείγματά τους, θα μπορούσα να γίνω σημαντικός στο ποδόσφαιρο.

Ο Ραούλ, ο Σέρχιο Ράμος, αν και ήταν μόνο δύο χρόνια μεγαλύτερός μου, ήταν ήδη αρχηγός. Ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Μίτσελ Σαλγκάδο”.

Για την αγαπημένη του στιγμή στη Μαδρίτη: “Κλειδί ήταν ο αποχαιρετισμός μου, η τελευταία μου μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πολύ ωραίο που ήμουν στο Μπερναμπέου και φώναζαν να μείνω. Ήταν αστείο γιατί ήξεραν ότι δεν θα έμενα. Στην πρώτη μου συνέντευξη είπα ότι ήθελα να βοηθήσω τη Ρεάλ να κατακτήσει τίτλους και έφυγα ως ο παίκτης με τους περισσότερους.

Κάποιος θα με περάσει και είμαι χαρούμενος γιατί η Ρεάλ θα συνεχίσει να κερδίζει τίτλους, αλλά να φύγω με αυτό το επίτευγμα είναι μεγάλη τύχη. Δεν ξέρω αν με ήθελαν άλλες ομάδες όσο ήμουν στη Ρεάλ, αλλά δεν θα έφευγα ποτέ”.

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: “Υπάρχουν πολλά videos από τον Κρις, που κάνουμε αστεία στην προπόνηση, που πανηγυρίζουμε μαζί. Υπάρχουν επίσης με τους Ράμος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Μπενζεμά. Έχω πολλές φιλίες στο ποδόσφαιρο. Φυσικά, αυτό που έβγαινε ήταν με τον Ρονάλντο, αλλά έχω και άλλους φίλους στο ποδόσφαιρο”.

Για τον Λιονέλ Μέσι: “Ο Μέσι είναι απίστευτος, ο πιο σκληρός αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα που έχει τώρα στα 35. Το Clasico ήταν πάντα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Ήμουν τυχερός που είχα αγωνιστεί σε μία από τις καλύτερες εποχές των Clasicos. Δεν ήταν μόνο ο Μέσι, υπήρχαν και άλλοι παίκτες που ήταν απίστευτοι”.

Για την επιστροφή στη Φλουμινένσε: “Το πιο όμορφο πράγματα για εμένα είναι ότι επιστρέφω εδώ που μεγάλωσα, ώστε να επιστρέψω στην ομάδα αυτό που με έκανε ποδοσφαιριστή και με προετοίμασε για την καριέρα που είχα στην Μαδρίτη και στην εθνική ομάδα. Η ιδέα να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα με ενθουσιάζει και με κάνει να ανυπομονώ να παίξω στο Κόπα Λιμπερταδόρες”.

Για το αν είναι το τελευταίο του βήμα στο ποδόσφαιρο και για το αν θα επέστρεφε στη Ρεάλ: “Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια. Αλλά εάν είναι να ολοκληρωθεί η καριέρα μου, ας είναι στη Φλουμινένσε. Είμαι ξεκάθαρος για το τι θα κάνω αφού σταματήσω να παίζω. Δεν νομίζω θα έχω πολύ χρόνο στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσα να κάνω κάτι με τη Ρεάλ, αλλά δεν βιάζομαι. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το σπίτι μου. Είμαι πάντα μαζί της και είναι πάντα μαζί μου”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Εθνική Γυναικών: Αυτή είναι η δωδεκάδα για το EuroBasket Women 2023

Μαρία Σάκκαρη: Μονομαχία με την Αλεξάντρα Σάσνοβιτς για μια θέση στις “8” του Βερολίνου

Ψάχνεται για εξτρέμ και φορ ο Ολυμπιακός!