offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Παρί έκανε τον Νεϊμάρ το 2017 την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου ενώ είχε κάταγμα στον αστράγαλο

Κοινοποίηση

Το καλοκαίρι του 2017 πραγματοποιήθηκε η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο. Η Παρί δεν δίστασε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νεϊμάρ και να δώσει στην Μπαρτσελόνα το εξωφρενικό ποσό ύψους 222 εκατ. ευρώ.

Μέχρι σήμερα ο Βραζιλιάνος σταρ εξακολουθεί να είναι η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του αθλήματος. Το περασμένο καλοκαίρι ο 31χρονος αποχώρησε από το Παρίσι με προορισμό τη Σαουδική Αραβία, με την εξαετία στους Παριζιάνους να έχει στιγματιστεί από τους αρκετούς τραυματισμούς του.

Ρεπορτάζ της Equipe αποκάλυψε την Τετάρτη (22/11) πώς όταν η Παρί απέκτησε τον Νεϊμάρ εκείνος αντιμετώπιζε ήδη πρόβλημα τραυματισμού και συγκεκριμένα υπέφερε από κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο.

Στη συνέχεια, ο διεθνής Βραζιλιάνος υπέστη το ίδιο ακριβώς κάταγμα δύο φορές, ενώ βρισκόταν στην Παρί, τον Φεβρουάριο του 2018 και τον Ιανουάριο του 2019, προτού υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Μάρτιο μετά τον τραυματισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Τα έξι χρόνια που έπαιξε με τη φανέλα των Παριζιάνων ο αγωνίστηκε σε 173 αγώνες, σημειώνοντας 118 γκολ και 77 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αντίθετα, απουσίασε λόγω τραυματισμού από 100 παιχνίδια.

Related posts

ΑΕΚ: Χαμός με βεγγαλικά και βαρελότα από οπαδούς της Χάποελ στο ξενοδοχείο της “Ένωσης” τα ξημερώματα

Ολυμπιακός: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Λάιντνερ

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη