offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Οι έφηβοι και οι νεάνιδες σε πρώτο πλάνο για το Περιφερειακό ατομικό πρωτάθλημα

Κοινοποίηση

Το 3ο και προτελευταίο Περιφερειακό πρωτάθλημα της περιόδου 2023-2024 πάει παρακάτω το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αυτό το Σαββατοκύριακο 03 και 04/02. Μετά τη μεγάλη κατηγορία των ανδρών και των γυναικών, καθώς και εκείνη των παίδων και των κορασίδων, σειρά έχουν οι έφηβοι και οι νεάνιδες, δηλαδή τα παιδιά μέχρι 19 ετών. Η ατομική διοργάνωση, που αναδεικνύει τοπικούς νικητές και δίνει προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα γίνει σε πέντε περιοχές της χώρας: Στον Πειραιά για την Αττική, στη Φλώρινα για τη Βόρεια Ελλάδα, στην Πάτρα για τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο, στο Ρέθυμνο για την Κρήτη και στη Χίο για το ομώνυμο νησί. Οι αγώνες στα δύο νησιά θ’ αφορούν μόνο αγόρια, συνολικά πρόκειται ν’ αγωνιστούν 217 αθλητές και αθλήτριες, ενώ στη Χίο θα διεξαχθεί και το Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων, που είχε αναβληθεί πριν από δύο βδομάδες. Το κανάλι gre78 youtube θα καλύψει και αυτό το πρωτάθλημα στην Αττική. Θα έχει από το ΣΕΦ συνεχές live (το λινκ για αύριο https://www.youtube.com/watch?v=gcG3LFuxpm4) και θα βιντεοσκοπήσει όλα τα παιχνίδια για να τα αναρτήσει μετά στον ιστότοπό του.

Το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει ομίλους αρχικά και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη φάση μέχρι τους τελικούς, αλλά και μέχρι να κριθούν οι θέσεις πρόκρισης (στο λινκ https://shorturl.at/azCD0 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τον υπολογισμό των προκρίσεων από κάθε Περιφέρεια, όπως και το πρόγραμμα των αγώνων).

Η διοργάνωση της Αττικής θα φιλοξενηθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής περιλαμβάνουν 53 εφήβους και 17 νεάνιδες από 27 σωματεία. Τα κορίτσια θ’ αγωνιστούν μόνο αύριο Σάββατο.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Β. Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 55 αγόρια και 21 κορίτσια από 16 σωματεία.

Επίσης στις 04/02 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κώστας Πετρόπουλος, στο Κουκούλι της Πάτρας, το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου. Θα πάρουν μέρος 27 έφηβοι και 9 νεάνιδες από 7 σωματεία.

Το Πανεπιστημιακό γυμναστήριο του Γάλλου στο Ρέθυμνο ανέλαβε άλλη μία διοργάνωση. Μεθαύριο θα βρεθούν εκεί 13 έφηβοι από 3 σωματεία της Κρήτης.

Στη Χίο και το κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων τέλος, οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο, απλά θα προηγηθούν οι αναβληθέντες για το Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση είχαν δηλώσει συμμετοχή 11 αθλητές από 4 σωματεία. Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα της εφηβικής κατηγορίας θ’ αγωνιστούν 15 αθλητές από 4 σωματεία.

Related posts

Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Βack to back από τον Φαν Ζεντόνγκ, η Σουν Γινγκσά τον τίτλο στο απλό γυναικών

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κλεισμένος ο Πήλιος

Ο Καντέ υπέγραψε με την Αλ Ιτιχάντ την Τρίτη σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο