offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: “Είμαι κοντά στην κατάκτηση ενός Grand Slam”

Κοινοποίηση

Με τη συμμετοχή του στο διπλό αρχίζει η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο Όπεν της Βαρκελώνης. Όλα όσα είπε ο Έλληνας τενίστας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη βελτίωση που χρήζει το παιχνίδι του, τονίζοντας ότι χρειάζεται να πιέσει περισσότερο τον εαυτό του για να βελτιώνεται καθημερινά. Ο Έλληνας τενίστας απάντησε για την αντιπαλότητα των Σινερ και Αλκαράθ, ενώ δήλωσε ότι ο ίδιος είναι κοντά στην κατάκτηση ενός Grand Slam αρκεί να συνεχίζει να δουλεύει σκληρά προκειμένου να επιστρέφει με μεγαλύτερη συχνότητα στους major τελικούς.

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Barcelona Open. Πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Το τουρνουά είναι πολύ μεγάλο και προτιμώ να παίζω με αντιπάλους όπως ο Γιάνικ Σίνερ ή ο Άλεξ ντε Μινόρ. Πρέπει να πιέζω περισσότερο τον εαυτό μου και να βελτιώνομαι μέρα τη μέρα“, είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Νο5 του κόσμου.

Το rivalry μεταξύ Σίνερ και Αλκαράθ είναι κάτι λογικό και πολύ υγιές κατά τη γνώμη μου. Είναι δύο σπουδαίοι παίκτες που ωριμάζουν και εξελίσσονται πολύ. Παίζουν με απίστευτη ταχύτητα, ο Αλκαράθ καλύπτει το court μ’’ έναν τόσο τρελό τρόπο που πολλές φορές σε ανησυχεί να μην του συμβεί κάτι κακό. Από την πλευρά μου πρέπει να βελτιωθώ περισσότερο κι αυτό γιατί το τένις γίνεται πιο δύσκολο και πιο ανταγωνιστικό. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες που παλεύουν στο court για όλα“.

“Είμαι πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός Grand Slam, απλά ελπίζω να συνεχίζω να προπονούμαι με τον ίδιο τρόπο και να συνεχίζω να βρίσκομαι με μεγαλύτερη συχνότητα σε αυτούς τους τελικούς. Πρέπει να δώσω στον εαυτό μου ευκαιρίες για να τους κερδίσω. Το συγκεκριμένο είναι ένα υπέροχο τουρνουά και ελπίζω ότι με προσπάθεια και αφοσίωση μπορώ να κάνω μια μεγάλη νίκη. Το ότι υπάρχουν παίκτες σαν τον Αλκαράθ σ’ αυτό το τουρνουά είναι πολύ καλό. Προφανώς το κάνει πιο δύσκολο, αλλά αυτό πάντα βοηθάει στο να βελτιώνομαι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (όχι πριν τις 20:00 GR) με τον αγώνα του διπλού έχοντας ως παρτενέρ τον έμπειρο διπλίστα Νίκολας Μαχούτ, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τους Μάτβε Μίντελκουπ και Αντρέας Μις.

ΠΗΓΗ: Tennis24

Related posts

Προκριματικά Euro 2024: Η Σκωτία υπέταξε την Ισπανία στο ντέρμπι κορυφής, η Κροατία προσπέρασε την Τουρκία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκρίνγουντ δεν επιστρέφει στις προπονήσεις τουλάχιστον έως τις αρχές της επόμενης σεζόν

Euro: Η UEFA αναθέτει σε Ιταλία και Τουρκία τη διοργάνωση του τουρνουά το 2032