offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Μόνοι πρώτοι στην Α2 ο ΔΑΟ Ταύρου στους άνδρες  και ο Άρης 2006 στις γυναίκες

Κοινοποίηση

Με δυνατές αναμετρήσεις στην Α2 εθνική κατηγορία των ανδρών και μετά από 12 και πλέον ώρες συνολικά ολοκληρώθηκε η σημερινή 02/12 αγωνιστική δραστηριότητα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Προέκυψαν ανακατατάξεις στις βαθμολογίες του 2ου τη τάξει διασυλλογικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μεταβολές και στην κορυφή. Στην Α2, που έκλεισε το πρόγραμμα στις 10:30 το βράδυ, έμεινε μόνος 1ος ο ΔΑΟ Ταύρου. Αύξησε το σερί στην 4η αγωνιστική και την ίδια ώρα εκμεταλλεύτηκε το απρόσμενο αποτέλεσμα, που δημιούργησε ο ΓΑΣ Ελευσίς σε βάρος του ΑΣΕΑ Καβάλας. Οι Ελευσίνιοι νίκησαν σε «μαραθώνια» ματς με 4-3 και υποχρέωσαν τους Μακεδόνες στην πρώτη φετινή ήττα τους. Στην Α2 γυναικών, που είχε νωρίτερα δύο αγωνιστικές, ο Άρης 2006 έδειξε ξανά τη δυναμική του. Έκανε το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα και όχι απλά οδηγεί την κούρσα, αλλά απομακρύνθηκε και δύο βαθμούς από τους διώκτες του! Αύριο Κυριακή και πάντα στην ομοσπονδιακή αίθουσα του φαληρικού σταδίου, θα γίνουν δύο αγωνιστικές στους άνδρες και μία στις γυναίκες για να φτάσουμε στη μια στροφή πριν από τη λήξη του 1ου γύρου.            

Στη 2η κατηγορία των ανδρών ο ΔΑΟ Ταύρου παρουσιάστηκε πολύ δυνατός και απέναντι στη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και με σκορ 4-1 αύξησε το απόλυτο. Ο ΑΣΕΑ Καβάλας φάνηκε από την αρχή ότι θα είχε δύσκολο έργο κόντρα στην Ελευσίνα με τη νίκη του Κωνσταντίνου Στάμου εναντίον του Αλεσάντρο Φέλτσερ. Η πορεία του ματς διατήρησε του λόγου το αληθές κι αφού βγήκε και η τακτική της Ελευσίνας να βάλει 2ο παίκτη τον Βούλγαρο Κιρίλ Ποπόφ και να πάρει από αυτόν δύο νίκες, ο αγώνας έφτασε στο διπλό. Εκεί οι Ποπόφ/Στάμου κατέβαλλαν τους Μίχαλ Όμπεσλο/Κωνσταντίνο Μηλικούδη με 3-1 σετ (σ.σ. ο τελευταίος χρησιμοποιήθηκε μόνο στο διπλό) και διαμορφώθηκε το τελικό 4-3.

Κατά τα άλλα, ο Φοίνικας Πειραιά εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις του Ίφιτου Πατρών (δεν είχε τον Σέρβο Μαρίνκοβιτς και τον Καραμπελιά) και με νέα νίκη 4-2 έπιασε στη 2η θέση την Καβάλα. Την πρώτη της νίκη αναζητά πάντα η Αθηνά Μαγκουφάνας.

Στην Α2 γυναικών ο Άρης 2006 έβγαλε υπεροχή και στα σημερινά ματς και συνέχισε με το απόλυτο των νικών. Στην αναμέτρηση με τον ΟΑ Χανίων μάλιστα, μέχρι το πρωί συγκάτοικό του στην κορυφή, επιβλήθηκε με 4-0. Δύο νίκες σημείωσε η Θάλεια Κορδούτη και από μία η Αγγελίνα Παπαδάκη και η Μαρία Καλογιάννη. Το μεσημέρι η ομάδα της Βούλας έκαμψε και την Αθηνά Μαγκουφάνας με 4-1 και αποσπάστηκε στην 1η θέση κατά δύο βαθμούς.

Τα Χανιά υπέστησαν και δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά σε… θρίλερ με τον Φοίνικα Πειραιά και πλέον είναι στη 2η θέση μαζί με τον ΔΑΟ Ταύρου, ο οποίος είχε μία νίκη και μία ήττα σε αμφίρροπα ματς. Στο 4-3 του Φοίνικα επί των Χανίων το ματς κρίθηκε στο διπλό όπου οι Ολυμπία Μαλαχτάρη και Χριστίνα Αθανασοπούλου ξεπέρασαν με 3-2 σετ τις Βασιλική Μπουλά και Στέλλα Μαυροματάκη. Στην 4η αγωνιστική ο ΔΑΟΤ είχε επικρατήσει επίσης στο διπλό του ΑΟ Ταταύλα με τις Ελένη Γεωργιάδου/Αλεξάνδρ Τουντακώβα να καταβάλλουν με 3-1 σετ τις Ντανιέλα Γραμματοπούλου/Qi Xinyu.

Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν η Αθηνά Μαγκουφάνας και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Αναμετρήθηκαν και μεταξύ τους κι εκεί πήρε τη νίκη 4-3 η Αθηνά όταν οι Κωνσταντίνα Παντερή/Άννα Παπαγεωργίου έκαμψαν με 3-2 σετ τις Φωτεινή Τράκα/Ελισάβετ Χατζηκύρκα.

Δεν έγιναν, όπως από μέρες είχε αποφασιστεί, οι αγώνες του ΠΚΔ Ταύρου διότι η Μαύρα Κοντοπούλου και η Άλκηστις Κασίμη βρίσκονται στη Λευκωσία για το τουρνουά Φιλίας της Κύπρου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της κατηγορίας:

Στην Α2 ανδρών:

ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου           1-4

Ίφιτος Πατρών-Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά    2-4

Αθηνά Μαγκουφάνας-Σάρισες Φλώρινας     0-4

ΓΑΣ Ελευσίς-ΑΣΕΑ Καβάλας                     4-3

Στην Α2 γυναικών:

ΑΟ Ταταύλα-ΔΑΟ Ταύρου                                  3-4

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Αθηνά Μαγκουφάνας    3-4

ΑΟ Άρης 2006-ΟΑ Χανίων                                 4-0

ΟΑ Χανίων-ΑΟ Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά             3-4

Αθηνά Μαγκουφάνας-ΑΟ Άρης 2006          1-4

ΔΑΟ Ταύρου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης               2-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ (σε 4 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                       ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου              8

2. ΑΣΕΑ Καβάλας                7

-. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας         7

4. ΑΣ Ίφιτος Πατρών           6

-. ΓΑΣ Ελευσίς                   6

-. ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας   6

7. ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας   4

-. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης          4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 5 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                       ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΟ Άρης 2006                10

2. ΔΑΟ Ταύρου                   8

-. ΟΑ Χανίων                     8

4. ΑΟ Ταταύλα                    6 (σε 4 αγώνες)

-. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά  6 (σε 4 αγώνες)

-. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 6

-. ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας   6

8. ΠΚΔ Ταύρου                   4 (σε 3 αγώνες)      

Related posts

Τρεις μεταβολές στην κορυφή στο ranking list της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Υπό έλεγχο το πρόβλημα του Σχορτσιανίτη

Με 248 τελικές δηλώσεις συμμετοχής η Βέροια πάει για φετινό ρεκόρ στα αναπτυξιακά τουρνουά