offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Ping Pong: Παρούσα και φέτος η Ελλάδα στο τουρνουά της Κύπρου

Κοινοποίηση

Με μεγάλη χαρά η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανταποκρίνεται και φέτος στο κάλεσμα της Παγκύπριας ομοσπονδίας του αθλήματος για συμμετοχή στο καθιερωμένο διεθνές τουρνουά της Λευκωσίας. Το event γίνεται με προσκλήσεις, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης». Φέτος θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 1 μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα (ομαδικό, απλό και διπλά) σε άνδρες και γυναίκες. Η επιλογή της ελληνικής ομοσπονδίας είναι να στείλει και φέτος νεαρούς αθλητές. Την αποστολή συγκροτούν οι έφηβοι Αλέξανδρος Μαδέσης, Στάθης Μανωλόπουλος (αθλητές της ΑΕΚ και του ΟΕΑ Ρεθύμνου αντίστοιχα) και οι νεάνιδες από το Π.Κ.Δ. Ταύρου Μαύρα Κοντοπούλου και Άλκηστις Κασίμη. Αρχηγός στην αποστολή, που θα μεταβεί μεθαύριο στην Κύπρο, θα είναι άλλη μία χρονιά ο ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής. Στο μεταξύ, λόγω της εκπροσώπησης στη Λευκωσία, αναβλήθηκαν οι αγώνες, που είχαν το Ρέθυμνο και η ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο 02-03/12 στην Α1 ανδρών στο ΣΕΦ, όπως και το ΠΚΔΤ στην Α2 γυναικών στην ίδια αίθουσα (πρόγραμμα στο οποίο δεσπόζει, ως γνωστόν, το ντέρμπι της Α1 ανδρών Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το Σάββατο στις 14:00)

Εκτός από την οικοδέσποινα Κύπρο και την Ελλάδα, στο φετινό τουρνουά θα μετάσχουν η Ιορδανία και ο Λίβανος. «Το Διεθνές Τουρνουά Φιλίας είναι ένα γεγονός, το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε το αγαπημένο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε ψηλό επίπεδο, αλλά συνάμα μας δίνει την ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα με την παρουσία μας τους δικούς μας αθλητές στην προσπάθεια που καταβάλλουν. Η είσοδος είναι ελεύθερη», τονίζει η Π.Ο.ΕΠ.Α. σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ελληνική πλευρά, η οποία κάθε χρόνο έχει κορυφαίες διακρίσεις στους αγώνες της Μεγαλονήσου, θα μετάσχει με τέσσερα παιδιά, που το καλοκαίρι είχαν αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων της Πολωνίας. Ειδικά για τα δύο κορίτσια, που έχουν λίγες διεθνείς συμμετοχές θα είναι χρήσιμη η εμπειρία και φυσικά όλοι μαζί θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.  

Ακριβώς λόγω του ταξιδιού στην Κύπρο υποβλήθηκαν αιτήματα αναβολής αγώνων   από τα σωματεία των αθλητών κι έγιναν δεκτά.  Τα ματς, που είχαν οι τρεις ομάδες για το προσεχές Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ, θα μετατεθούν σε άλλη ημερομηνία. Έτσι, στην 4η, την 5η και την 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών δεν θα γίνουν οι αγώνες του Ρεθύμνου με τον Παναθηναϊκό, τον ΑΟ Ταταύλα και τον ΑΣ Πέρα Αθηνών και της ΑΕΚ με τον ΟΕΑ Θεσσαλονίκης, τον ΑΣ Πέρα Αθηνών και τον Παναθηναϊκό. Στις αντίστοιχες αγωνιστικές της Α2 γυναικών δεν θα διεξαχθούν στις προγραμματισμένες ημέρες τα ματς του ΠΚΔ Ταύρου με τον Φοίνικα Πειραιά, τον ΑΟ Ταταύλα και τον ΟΑ Χανίων.

Related posts

Μελισσανίδης: “Θα κάνουμε 4-5 μεταγραφές, είμαστε έτοιμοι για διάκριση στην Ευρώπη”

Οι κληρώσεις του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων για τις εθνικές μας ομάδες

Roland Garros: Ο Τζόκοβιτς ξεπέρασε το εμπόδιο του Φούτσοβιτς και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο