offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στη δράση για τον Κριστιάνο στο Champions League Ασίας

Κοινοποίηση

Ανοίγει σήμερα (27/11) η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του AFC Champions League, με την Αλ Νασρ του πορτογάλου σούπερ σταρ να ρίχνεται στη μάχη με αντίπαλο την Περσέπολις από το Ιράν.

Απόψε στις 20:00 και στο γήπεδο “Al-Awwal Park” της Αλ Νασρ, οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν την ιρανική Περσέπολις στο πλαίσιο της 5ης στροφής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ασία. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στους 4 πρώτους αγώνες του 5ου ομίλου, έχοντας 4/4 νίκες με 12-6 τέρματα, από τα οποία τα 3 έχει πετύχει ο CR7, ενώ 6 έχει σημειώσει ο Ταλίσκα, ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά στις 19/9 στην έδρα της Περσέπολις, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-0. Η ομάδα από το Ιράν πάντως, παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, καθώς με νίκη μέσα στη Σαουδική Αραβία θα πλησιάσει στους 2 βαθμούς τους πρωτοπόρους και με δεδομένο ότι στην επόμενη φάση προκρίνεται μόνο ο πρώτος κάθε ομίλου, θα ελπίζει σε νέο στραβοπάτημα της ομάδας του Λουίς Κάστρο και φυσικά σε δική της νίκη, την 6η και τελευταία αγωνιστική.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου έπειτα από 4 αγωνιστικές:

1. Αλ Νασρ 12 (12-6)

2. Περσέπολις 7 (4-3)

3. Ιστικλόλ Ντουσανμπέ 2 (2-6)

4. Αλ Ντουχαΐλ 1 (5-8)

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου, η Αλ Ντουχαΐλ του Φιλίπε Κουτίνιο υποδέχεται την Ιστικλόλ Ντουσανμπέ στις 18:00, ενώ και η Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά αγωνίζεται την ίδια ώρα στην έδρα της ΟΚΜΚ από το Ουζμπεκιστάν.//ΠΜ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του AFC Champions League:

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

16:00 Αλ Σαριάχ – Αλ Σαντ

16:00 Νασάφ Καρσί – Αλ Φαϊσαλί Αμάν

18:00 Αλ Ντουχαΐλ – Ιστικλόλ Ντουσανμπέ

18:00 ΟΚΜΚ – Αλ Ιτιχάντ

20:00 Αλ Νασρ – Περσέπολις

20:00 Σεπαχάν – Αλ Κουά Αλ Τζαουίγια

Related posts

Μπάγερν: Ο Μανέ κινδυνεύει να μείνει εκτός ομάδας, θα απολογηθεί μπροστά στους συμπαίκτες του

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Ο Ασπούγαλης προκρίθηκε στα ημιτελικά των 50 μέτρων πρόσθιο

Τσέλσι: Ο Κουλιμπαλί θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους