offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Χαμός στον Πανελλήνιο, εξαιρετικοί οι αγώνες του Scorpion

Κοινοποίηση

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Κλειστό του Πανελληνίου με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο για χάρη των μαχητών του Scorpion. Οι αθλητές με τη σειρά τους προσέφεραν φουλ θέαμα στους παρευρισκόμενους. 

Βροντερό παρών έδωσε το κοινό των μαχητικών αθλημάτων, κι όχι μόνο, στο Κλειστό του Πανελληνίου για να παρακολουθήσει τους αγώνες της διοργάνωσης Scorpion του Γιώργου Σαριδάκη.

Το promotion συγκέντρωσε μερικούς από τους καλύτερους αθλητές της χώρας οι οποίοι έδωσαν εξαιρετικό θέαμα στους φαν.

Άνετος ο Νικολαΐδης

Ο αγαπημένος της κερκίδας, Αλέξανδρος Νικολαΐδης μοιράστηκε το ρινγκ σε πυγμαχικό αγώνα με τον Θοδωρή Ντίσο από την Θεσσαλονίκη. Ο Bad Boy ήταν ανώτερος σε όλους τους γύρους και πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Μάλιστα, αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα Νικολαΐδης – Σαριδάκης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Ιούνιο στην καλοκαιρινή έκδοση του Scorpion. Χωρίς, όμως, ν’ αποκαλύψουν στο κοινό τον υποψήφιο αντίπαλο.

Θέαμα με εξαιρετικές μάχες

Από εκεί και πέρα ο Παύλος Μήσιας που έκανε την επιστροφή του στο ρινγκ πέρασε σαν σίφουνας, κερδίζοντας σε μερικά δευτερόλεπτα τον Ευαγγελίου. Στο co-main event της βραδιάς ο Γιάννης Φεζουλάι ήταν ο νικητής απέναντι στον Γκολφάκη.

Η βραδιά έκλεισε με πυγμαχικό αγώνα ανάμεσα στους Τζεμάλ Χουσεϊνογλου και Ηρακλή Ματζαβίτζε. Έπειτα από έξι σκληρούς γύρους ο πρώτος ήταν αυτός που επικράτησε κατόπιν ομόφωνης απόφασης των κριτών.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός: Αποδοκιμασίες στους παίκτες, τα άκουσε ο Ρέτσος όταν ζήτησε συγγνώμη

Ίντερ: Νέα πρόταση στην Τσέλσι για τον Λουκάκου, δεν θέλει να πάει στη Σαουδική Αραβία

Με 10 αθλητές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων στη Νορβηγία