offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς με την Βιγιαρεάλ

Κοινοποίηση

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός ματς με την Βιγιαρεάλ. Μέχρι την Τετάρτη η προθεσμία του κόσμου των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με την Βιγιαρεάλ (30/11-22:00) για την 5η αγωνιστική του Europa League. Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» έχουν προθεσμία μέχρι την Τετάρτη στις 16:00 για να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι», όμως, όπως τονίζουν οι «πράσινοι», η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Το κόστος των εισιτηρίων είναι στα 35 ευρώ ενώ υπάρχουν και μερικά first class που η τιμή τους φτάνει τα 75 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Europa League Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός στις 30 Νοεμβρίου 2023, τα εξής:

  • Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές από σήμερα 20/11 έως την Τετάρτη 22/11 στις 4 μ.μ. Λόγω της υψηλής ζήτησης, θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους καρτών διαρκείας και χρονικής αποστολής των email.
  • Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση info@paotickets.gr.
  • Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail για κάθε κάτοχο εισιτηρίου.
  • Σε περίπτωση που το αίτημα ικανοποιηθεί, βάσει των κανονισμών ασφαλείας της UEFA, θα χρειαστεί να μας κοινοποιηθούν οι εξής επιπλέον πληροφορίες: Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, ξενοδοχείο διαμονής.
  • Το κόστος αγοράς εισιτηρίου ανέρχεται στα 35 ευρώ, ενώ θα διατεθεί και περιορισμένος αριθμός first class εισιτηρίων αξίας 75 ευρώ.
  • Οι φίλαθλοι που θα εξυπηρετηθούν, θα λάβουν e-mail από το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων με τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων τους.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας».

Related posts

Η Παρί έκανε τον Νεϊμάρ το 2017 την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου ενώ είχε κάταγμα στον αστράγαλο

Ολυμπιακός: Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Μπακαμπού, σε αναζήτηση φορ οι ερυθρόλευκοι

ΑΕΚ: Κεκλεισμένων των θυρών όλα τα εντός έδρας ματς της επόμενης σεζόν στο BCL και πρόστιμο 50.000 για τα επεισόδια με Χάποελ