offside24.gr
Image default
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας χρόνος εκτός ποδοσφαίρου η ποινή του Όφερμαρς για το σκάνδαλο στον Άγιαξ!

Κοινοποίηση

Με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης του σε οποιοδήποτε τομέα του ποδοσφαίρου για ένα έτος τιμωρήθηκε ο Μαρκ Όφερμαρς από το Αθλητικό Δικαστήριο της Ολλανδίας!

Τιμωρία απαγόρευσης οποιασδήποτε είδους ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για διάστημα ενός χρόνου, επέβαλε στον Μαρκ Όφερμαρς το Αθλητικό Δικαστήριο της Ολλανδίας, όπως έγινε (16/11) σήμερα γνωστό!

Θυμίζουμε ότι, την εποχή που ήταν αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ, ο παλαίμαχος άσος είχε εμπλακεί σε υπόθεση με ακατάλληλα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου τα οποία είχε αποστείλει σε υπαλλήλους της ολλανδικής ομάδας.

Μάλιστα, όταν το εν λόγω σκάνδαλο είχε δει το φως της δημοσιότητας ο Όφερμαρς είχε φροντίσει να παραιτηθεί, παραδεχόμενος τις πράξεις του και δηλώνοντας ότι αισθάνεται ντροπή για τη συμπεριφορά του.

Για τον καθορισμό του ύψους της ποινής ελήφθη υπόψη η μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση και η ζημιά που προκάλεσε στον Οφερμαρς, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Όπως επίσης και το γεγονός ότι, όπως αποδείχθηκε, η ανάρμοστη συμπεριφορά του συνεχιζόταν για μεγάλο διάστημα και εντοπίστηκαν αρκετές περιπτώσεις.

Related posts

Ο ΠΑΟΚ δίνει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντάντας, σύμφωνα με την O’ Jogo

Ολυμπιακός: Οι ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι 16χρονοι, Μουζακίτης και Κωστούλας

ΑΕΚ: Ο Πινέδα είτε θα κλείσει ένα μεγάλο ζήτημα είτε θα ανοίξει πέντε καινούργια για την Ένωση