offside24.gr
Image default
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τέρενς Ρος στο στόχαστρο ομάδων της EuroLeague: Τι λέει ο ίδιος για το μέλλον του στο μπάσκετ

Κοινοποίηση

Έτοιμος ακόμη και για τον επίλογο της καριέρας του είναι ο Τέρενς Ρος, που δήλωσε ότι σκέφτεται ήδη το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του.

Στα 32 του χρόνια, ο Τέρενς Ρος έχει ήδη 11 χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Ο δίμετρος περιφερειακός σκόρερ παραμένει free agent, ομάδες της EuroLeague έχουν παρακολουθήσει και εξετάσει την περίπτωσή του, η Παρτίζαν προσπάθησε να εκμεταλλευθεί και το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με Σέρβα, όμως εκείνος δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να έρθει στα μέρη μας. Το αντίθετο μάλιστα, είναι έτοιμος ακόμη και να γράψει την επίλογο της πορείας του στα παρκέ.

Κάποιοι θέλουν να παίξουν πολλά χρόνια, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Θέλουν να παίξουν με τα παιδιά τους, με τα παιδιά των παιδιών τους. Κάποιοι άλλοι αισθάνονται καλά με αυτά που έζησαν. Πέρασα καλά, όμως τα γόνατα πονούν, το κορμί έχει χτυπηθεί, είχα και μερικές επεμβάσεις, δεν ξέρω. Έβγαλα καλά χρήματα, είμαι καλά με αυτά τα χρήματα. Και στριμάρω, δεν αγοράζω χρυσές αλυσίδες ή τρελά αυτοκίνητα, είμαι εγώ και η οικογένειά μου και έχουμε μία εξαιρετική ζωή. Πλέον θέλω να δω τι άλλο υπάρχει εκεί έξω για εμένα, ίσως γίνω προπονητής στο NBA, ίσως γίνω αναλυτής, ποιος ξέρει” ήταν τα λόγια του Τέρενς Ρος σε LIVE STREAM.

Σε 733 αγώνες κανονικών περιόδων ο Ρος μέτρησε 11 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 24.5 λεπτά συμμετοχής, με αποκορύφωμα την τριετία 2018-2021 όταν είχε 15.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 27.5 λεπτά σε 196 αγώνες με τους Ορλάντο Μάτζικ. Στην πορεία του στο NBA ο Αμερικανός σκόρερ έβγαλε 91.808.587 δολάρια και έπαιξε για Ράπτορς, Μάτζικ, Σανς.

Related posts

Λιμόζ – ΑΕΚ 63-69: Οι νέοι είναι ωραίοι και η Ένωση μια ανάσα από τους 8 του BCL

Μονακό: Μένει στο Πριγκιπάτο ο Μάικ Τζέιμς, δεν χρησιμοποίησε το NBA out

Αυτό που δεν είχε συμβεί ποτέ στο NBA, έγινε τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου σε δύο αγώνες