offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η Νότιγχαμ θέλει τον Νίνο από τη Φλουμινένσε και προσφέρει τον Σκάρπα»

Κοινοποίηση

Στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Νίνο από τη Φλουμινένσε έχει πέσει και το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα συνεχίζει να απασχολεί τα Μέσα της Βραζιλίας. Πλέον είναι καθημερινές οι αναφορές στον 29χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και έχει παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό.

Δημοσίευμα της Mirror ανέφερε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για τον αρχηγό της Φλουμινένσε, τον Νίνο και μάλιστα σκοπεύει να κάνει κίνηση για την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα πάντα με τη Mirror οι δύο σύλλογοι βρίσκονται και σε διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση του deal και στο… τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα. Η Νότιγχαμ φέρεται να προσφέρει τον 29χρονο μεσοεπιθετικό προκειμένου να αποσπάσει τη θετική απάντηση της κατόχου του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα έπαιξε βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όμως και πάλι δεν κατάφερε να δείξει το κάτι παραπάνω και να πείσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ότι έχει θέση στο ρόστερ.

Related posts

Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε για 2+1 χρόνια ο Γκιντογκάν

ΑΕΚ Β’ – Καλαμάτα 0-0: Λευκή ισοπαλία σε πένθιμο κλίμα

Μουρίνιο: “Με παιχνίδια σαν και αυτό καταλαβαίνετε γιατί έχω λευκά μαλλιά”