offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα ημίχρονο έφτανε για την Σοσιεδάδ

Κοινοποίηση

Με εμφατικό τρόπο οι Ισπανοί έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, επικρατώντας της Μπενφίκα με 3-1, αναγκάζοντας τους Πορτογάλους να κυνηγήσουν το Ευρωπαϊκό τους όνειρο μακριά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο αγώνας

Στο Σαν Σεμπαστιάν η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξένησε την Μπενφίκα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League. Οι Ισπανοί με νίκη θα έκαναν καθοριστικό βήμα για την πρόκριση, με τους “αετούς” να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση. Με το σφύριγμα της έναρξης η Σοσιεδάδ έκλεισε στην περιοχή της Πορτογαλική ομάδα, με τα γκολ τα διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Στο 6ο λεπτό ο Μερίνο άνοιξε το σκορ και με αναμονή πέντε λεπτών ο Οϊαρθάμπαλ κέρδισε την μπάλα από λάθος της άμυνας του Τρουμπίν, διαμορφώνοντας του 2-0 πριν τα 15 λεπτά. Στο 20ο λεπτό ο Μπαρενετσέα έκανε το 3-0 με την ομάδα του να χάνει και πέναλτι με τον Μπράις Μέντεζ στο 27ο λεπτό. Το εφιαλτικό ημίχρονο έκλεισε για την Μπενφίκα πίσω στο σκορ, με τον προπονητή της Ρόγκερ Σμιντ να ψάχνει τρόπους να αλλάξει το εις βάρος της σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι “αετοί” μπήκαν με μοναδικό σκοπό να κάνουν την ανατροπή, σκοράροντας στο 50′ με τον Ράφα Σίλβα, αλλάζοντας την προσέγγιση των Ισπανών. Μετά από αυτό, ο αγώνας έπεσε σε ρυθμό με τις προσωπικές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Σοσιεδάδ θωράκισε την άμυνα της και διατήρησε το σκορ στο 3-1, αφήνοντας εκτός την Μπενφίκα, καθώς οι Πορτογάλοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους 16 του Europa League.

ΓΚΟΛ: 6′ Μερίνο, 11′ Οϊαρθάμπαλ, 21′ Μπαρενετσέα, 50′ Ράφα Σίλβα

Κίτρινες: 20′ Φλορεντίνο, 63′ Μπαρενετσέα, 87′ Φερνάντεζ
Κόκκινες:-

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Αλγκουαθί): Ρεμίρο, Λε Νορμάντ, Ζουμπελντία, Εγιουστόνδο ( 86′ Οντριοθόλα), Μουνιόθ, Μερίνο, Ζουμπιμέντι, Μέντεζ (70′ Τουριέντες), Κούμπο (70′ Φερνάντεζ), Μπαρενετσέα (78′ Ζακάριαν), Οϊαρθάμπαλ

Μπενφίκα (Σμιντ): Τρουμπίν, Οταμέντι, Μοράτο, Σίλβα (85′ Τσικίνιο), Μάριο (85′ Γκουέδες), Φλορεντίνο ( 31′ Τζούρασεκ), Νέβες, Αρσένς, Ντι Μαρία, Ράφα, Καμπράλ (64′ Μούσα)

Αναλυτικά το σημερινό (8/11) πρόγραμμα του Champions League:

19:45 Νάπολι – Ουνιόν Βερολίνου 1-1
19:45 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα 3-1
22:00 Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
22:00 Μπάγερν Μονάχου – Γαλατασαράι
22:00 Άρσεναλ – Σεβίλλη
22:00 PSV Αϊντχόφεν – Λανς
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα
22:00 Red Bull Σάλτσμπουργκ

Related posts

Ίντερ Μαϊάμι: Μετά τον Μέσι θέλει και Ντι Μαρία, επιμένει για Μπουσκέτς

Κατέκτησε το Europe Cup 2022-2023 η Ενεμπόν του Σγουρόπουλου

Μουρίνιο: “Κουράστηκα να είμαι προπονητής, υπεύθυνος επικοινωνίας και αυτός που λέει ότι μας έκλεψαν”